Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΕ ΝΕΟ ΡΟΛΟ Ο ΜΙΧ. ΑΔΑΜΟΣ, ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ


Ολοκληρώθηκε μια επιθυμία ζωής για τον Μιχάλη Αδάμο, έναν νεαρό από το Πλατύ που έτυχε να τον γνωρίσω προ έτους εξ αιτίας της ενασχόλησης του με τα κοινά και ιδιαίτερα με την έφεσή του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Ο Μιχάλης Αδάμος, αρχιδιάκονος Χριστόδουλος πλέον, χειροτονήθηκε την περασμένη εβδομάδα από την εκκλησία των Γ.Ο.Χ και εντάχθηκε στην κατηγορία των ιερωμένων και αναλαμβάνει έναν δύσκολο και επίπονο ρόλο και αποστολή.
Του ευχόμαστε καλή δύναμη στην νέα του αποστολή. Στην φωτογραφία βλέπουμε ένα στιγμιότυπο από την τελετή της χειροτονίας του Μ. Αδάμου και στην ένθετη τον Μιχάλη με δυο φίλους του από το Πλατύ, τους Θ. Χατζίδη και Μ. Κωνσταντινίδη.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pantaxios!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παπαπαπαπαπα
Καλά τα ΠΑΣΟΚΙΑ πως και τον άφησαν?????
Στο Πλατύ πήρε τους πεθαμένους και τους ανέστησε. Μπράβο όμως γιατί το ήθελε απο αυτά που είπε και στον λόγο του

Ανώνυμος είπε...

Άξιος!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ! ΜΕ 1.000.000.000 ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ! ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΞΙΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα όλοι στο ΠΑΣΟΚ έχουν τον πνευματικό τους. Είναι αλήθεια ότι έγινε στην Αθήνα και ήταν ο Παπανδρέου???
Πάντως άξιος γιατί είναι καλό παιδί

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει όμως να τονίσουμε ότι έγινε παπάς στους παλαιοημερολογίτες και αυτό για όσους έχουν σχέση με την εκκλησία λέει πολλά.

Ανώνυμος είπε...

9:55
Το παλαιό ημερολόγιο ήταν μέχρι το 1925 μετά απο καθεστώς αποφασίζουμε και διατάζουμε άλλαξε το παλαιό εις Ιουλιανό.
Το παιδί έκανε την επιλογή που ήθελε και αληθινά για μένα καλά έκανε. Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν θα έχει στην πλάτη του Εφραίμ....Ιερώνυμο...Χριστόδουλο...Αττικής...Αλλά θα είναι ΑΜΙΣΘΟΣ και αυτό λέει ότι το αγάπησε αληθινά.

Ανώνυμος είπε...

axios kai kali stadiodromia

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:55μπούρδες μας λες , άλλο η τουπαμάρος και άλλο τα μαλλιά τις Μάρος!1

Ανώνυμος είπε...

Εσείς λοιπόν που λέτε περί παλαιού και νέου ότι λέει πολλά, δέχεσθε τους Παπικούς και τους καλείτε αδελφούς σας, και διώκετε τους ορθόδοξους αδελφούς μας εμφανιζοντάς τους ως εχθρούς σας. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ! "Εγώ ποτέ!" όπως είχε πει και ο μακαριστός Πατριάρχης Ιεροσολύμων κυρός Διόδωρος. Όσο γα αυτόν που λέει ο ο 9:55 λέει μπούρδες, ας λάβει το πιο κάτω ως απάντηση. Ότι η αλήθεια πονάει. Η αλήθεια δεν είναι ευχάριστη στα αυτιά πολλών. Είναι όμως η αλήθεια. Γιατί εκεί φένεται ποιος θέλει να κάνει έργο. Ο Άμισθος, αυτός που ως μισθό του δεν θέλει το και τα τα τα... αλλά χωρίς μισθό, στην άκρη της γής εργάζεται προς Δοξα Θεού.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΦΡΑΙΜ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Ένας ακόμα ΕΦΡΑΙΜ 8.19???
Γιατί θα μπεί στο δημόσιο???
Θα έχει λεφτά????
Αυστραλία φεύγει και θα εργάζεται σε εργασία για να βγάζει το κατά του ζην του και θα λειτουργεί κάθε Κυριακή άμισθος στην Εκκλησία της Αυστραλίας. Άρα μπαρούφα είπες

Ανώνυμος είπε...

Αξιος αδερφέ μου άξιος όλοι προσπαθούν να γίνου ΘΕΟΙ και να κρίνουν μα τους εύχομαι να πάνε στον Όλυμπο και να πάρουν την έδρα τους...

Ανώνυμος είπε...

καλή υπομονή αδερφέ μου

Ανώνυμος είπε...

Mpravo!!!!!!!

wittrock1971 είπε...

Αυτοί είναι οι ιερείς μας! Αξιος!!!