Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ


Στον Πρόεδρο, τον Διευθυντή, τα στελέχη και το προσωπικό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια, για την εξαιρετικά τιμητική βράβευσή της, από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, που σας απένειμε το βραβείο Πρόσβασης στη Μάθηση «Access to Learning Award», τιμώντας σας, ως πρότυπο βιβλιοθήκης στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο..
Η διάκριση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για..
...την Βέροια, την Ημαθία και την Ελλάδα και μας κάνει όλους υπερήφανους..
Η τιμή αυτή αποτελεί απόδειξη των πολύχρονων προσπαθειών σας, για την ανάπτυξη των δημόσιων βιβλιοθηκών, απόδειξη της αξίας της εξωστρέφειας, της στροφής σε νέες τεχνολογίες και ηλεκτρονικά μέσα, και της έμφασης στην ποιότητα..
Εύχομαι με την ίδια δύναμη και όρεξη να συνεχίσετε να υλοποιείτε το πλούσιο εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό έργο της Βιβλιοθήκης, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες στους πολίτες και ιδιαίτερα στα παιδιά και στους νέους ανθρώπους. .
Για όλους όσους είμαστε κοινωνοί των πλούσιων και πολυεπίπεδων υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης μας, το βραβείο δεν αποτελεί έκπληξη αλλά επιβεβαίωση των ικανοτήτων σας..
Είμαι βέβαιος ότι το σημαντικό χρηματικό ποσό που συνοδεύει την βράβευση θα βοηθήσει για τη συνέχιση και τη διεύρυνση του σημαντικού έργου που επιτελείτε..
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια..
Λάζαρος Τσαβδαρίδης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σθφχαρητηρια στην βιβλιοθηκη της βεροιας αλλα και στο λαζαρο που παρακολουθει στεν α τα πολιτιστικα δρώμενα αυτης της πολής κια επιβραβευβει αυτου του ειδους την προσπα8εια

Ανώνυμος είπε...

Ναι. Τώρα θυμήθηκε τη βιβλιοθήκη...Τόσα χρόνια βουλευτής...τίποτα! Σε λίγο θα μας πούν ότι και για την παλαιά Μητρόπολη αυτός έβαλε το χέρι του...

Ανώνυμος είπε...

eleos