Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΕΙΠΕ ΟΧΙ Ο ΜΗΝΑΣ. ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ


Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης που έκανα χτες το βράδυ και αναφέρονταν στα πρόσωπα που θα δώσει χρίσμα ή στήριξη η ΝΔ στην Ημαθία θα σας δώσω τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε και έχουν να κάνουν με τον δήμο Βέροιας.
Η Ρηγίλλης έκανε την επικοινωνία με τον γνωστό παράγοντα της Βέροιας που δεν ήταν άλλος από τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 Γιώργο Μηνά.
Ο πρώην πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου αφού ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της κεντρικής διοίκησης ζήτησε προθεσμία να το σκεφτεί και τελικά απάντησε αρνητικά στην έκκληση του Β. Μιχαλολιάκου να ηγηθεί του ψηφοδελτίου στον δήμο Βέροιας.
Μετά την άρνηση του Γ. Μηνά έχει δρομολογηθεί σήμερα μια ιδιαίτερα αυξημένη και συντονισμένη κίνηση στελεχών ώστε να πειστεί ο Λαζ. Τσαβδαρίδης να ηγηθεί του δημοτικού συνδυασμού.
Αυτή την ώρα ο κ. Τσαβδαρίδης συσκέπτεται με φίλους και συνεργάτες καθώς επίσης και κομματικά στελέχη για να πάρει την τελική του απόφαση.
Ο πρώην βουλευτής αν και έχει αυξημένες πιθανότητες νίκης όπως έχει άλλωστε αποτυπωθεί και στις δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί το προηγούμενο διάστημα, έχει τις ενστάσεις του που έγκειται στο ότι θέλει να διεκδικήσει εκ νέου στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές την εκλογή του.
Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές εικάζουν ότι ο κ. Τσαβδαρίδης θα πειστεί και θα ανακοινώσει την κάθοδό του στην εκλογική μάχη του Νοεμβρίου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τραβάτεμε και ας κλαίω!! Άντε να κάνη μεταδημότευση και ο ΚΟΥΓΚΑΣ να δει άσπρη μέρα και ο Δημητριάδης !

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε Λάζαράκο, θα φάς εσύ τα μούτρα σου και οι άλλοι τα λεφτά τους. 10 με 15 πίσω σε βλέπω...Άσε δε που άν δεν βγείς, άντε να λές ότι πάς για βουλευτής μετά...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Χάρη, περίμενες ότι θα κατέβει ο Μηνάς; Πού να βρει τα... καρύδια; Η μαγκιά και η αλαζονεία πάντως του περισσεύουν! A, είναι και 62. Πού κουράγιο;