Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Σ. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ: ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ ΤΟΝ "ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ" (Χαλκίδη)!

Χοντραίνει η αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Ημαθίας και του προέδρου της ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ μετά τις χτεσινές δηλώσεις τους αναφορικά με την στάση που θ κρατήσει τόσο το κόμμα όσο και ο βουλευτής ενόψει των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου.
Ο Σ. Ακριτίδης έκανε την παρακάτω δήλωση με την οποία αποκαλεί "Λουδοβίκο" τον Μ. Χαλκίδη. Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου της ΝΟΔΕ λέει:...
..."Ο κ. Χαλκίδης ενεργώντας κατά την προσφιλή του τακτική (l etat c est moi ) ανέλαβε αυτοβούλως την ευθύνη να μοιράσει ρόλους και αρμοδιότητες στο νομό μας, ενόψει των δημοτικών εκλογών. Για τον εαυτό του βέβαια επέλεξε το δήμο της Αλεξάνδρειας, ενώ για το δήμο Νάουσας ( όρισε) υπεύθυνο εμένα.
Τον ευχαριστώ πολύ για την επιλογή του. Ωστόσο γνωρίζω πολύ καλά τα καθήκοντά μου και δεν χρειάζομαι υποδείξεις. Ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας θα παλέψω μέχρι την τελευταία στιγμή για την κάθοδο κομματικού υποψηφίου, έστω και αν αυτή η επιλογή μου δυσαρεστήσει τον κ. Χαλκίδη"

Σάββας Ακριτίδης
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ημαθίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σαβούλη,και εσύ γνωρίζεις τα καθήκοντα σου , όμως και εμείς γνωρίζουμε το ρόλο σου, λες κάτω στο κόμμα να μην γνωρίζουν ποιανού παιχνίδια παίζεις? Εντάξει τα γνωρίζει και η Ντόρα θα σε προωθήσει , άλλωστε εσύ έχεις και τον Τσαβδαρίδη άρα έχεις το μέλλον σου εξασφαλισμένο θα προκόψεις να είσαι σίγουρος !