Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ Α.Κ.Ε. ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

"Ανεξάρτητο υποψήφιο στηρίζει το Α.Κ.Ε. , στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του διευρυμένου δήμου της Νάουσας . Είναι η πανελλαδικά ανερχόμενη δύναμις στην νέα εποχή . Το όνομα της παράταξης είναι . Οι αγρότες αλληλέγγυοι , η μεγάλη δύναμις του λαού μας , στέλνει το μήνυμα της συσπείρωσης , της αισιοδοξίας , της ελπίδας , και της προοπτικής , για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας .
Είναι η αρχή , το πρώτο..
ξεκίνημα έγινε , διεκδικούμε τον δήμο . Να διώξουμε αυτούς , που φορούν μάσκες και στηρίζουν τους επιτήδειους . Αυτούς , που μας έφεραν στη φτώχεια , στα χάλια και στην ΚΑΤΑΝΤΙΑ .
Το όνομα που θα ηγηθεί της παράταξης , της στο δήμο της Νάουσας , θα ανακοινωθεί αργότερα . Είναι γνωστός και αγαπητός στον αγροτικό και επιχειρηματικό κόσμο .
Στέλνουμε το μήνυμα . Ο λαός μας έχει ήθος , εντιμότητα και αξιοπρέπεια . Δεν μας επιτρέπει να συνεργαστούμε μαζί τους , με τους ψευδείς ιδεολόγους της κουπάντσας . Διαχωρίζουμε τις δικές μας θέσεις και μας βρίσκουν αντιμέτωπους . Κρατάμε αποστάσεις .

Ο λαός μας τώρα , θα πρέπει να προσέξει αυτούς , διότι αυτοί περιμένουν εντολές από τους άνωθεν κυβερνητικούς - επιτήδειους , τη πρέπει να κάνουν . Προσοχή , Θα δούμε στις ερχόμενες εκλογές , όλα τα παράξενα να κάνουν , για να αποπροσανατολίσουν τον λαό μας , για π. χ. αναφορές , στηρίζω τον ένα η τον άλλο , ότι είμαστε συγγενείς και με το πρόσχημα αυτό , να ζητούν την ψήφο και όχι μόνον , ώστε να μπορέσουν να εντυπωσιάσουν για να μας ξεγελάσουν και να μας πάρουν την ψήφο . Προσοχή λοιπόν από αυτούς , που ο Μανωλιός αλλάζει τα ρούχα του αλλιώς . Ήρθε η ώρα , να τους διώξουμε , να τους διώξουμε , να τους διώξουμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες και με σοβαρότητα πλέον μόνοι μας να διαχειριστούμε τα προβλήματα μας .
Ο πρόεδρος του Α. Κ. Ε. κ. Στέργιος Κώνας συνεχίζει τις επαφές του , με ανεξάρτητους υποψήφιους του δήμου Νάουσας και των δήμων όλης της χώρας και με περιφερειάρχες όλης της χώρας , καθώς , κάνει επισκέψεις σε υπηρεσίες και οργανισμούς . Τα γραφεία μας είναι Καμπίτη 5 επί της πλατείας Καρατάσου , Νάουσα , τηλ. 2332022836 , 6975767204 , 6972508167 , 6944308696 ,6945504420 ,6979484013"

Δεν υπάρχουν σχόλια: