Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΟΝ Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ


Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες το χρίσμα της ΝΔ στον δήμο της Αλεξάνδρειας παίρνει ο Φώτης Δημητριάδης, νυν δήμαρχος Πλατέος.
Η είδηση αυτή κυκλοφόρησε έντονα σήμερα το πρωί και επιβεβαιώθηκε τόσο από στενούς συνεργάτες του κ. Δημητριάδη όσο και από πολιτικούς φίλους του έτερου διεκδικητή Παν. Γκυρίνη.
Ο Φ. Δημητριάδης, λένε οι πληροφορίες, έλαβε..
..την σαφή και κατηγορηματική διαβεβαίωση να προχωρήσει στον σχεδιασμό του ψηφοδελτίου και σε όποιες άλλες κρίνει αναγκαίες διότι αυτός θα είναι που θα στηρίξει η ΝΔ στον νέο δήμο της Αλεξάνδρειας.
Από την πλευρά του τόσο ο νυν δήμαρχος Πλατέος και οι συνεργάτες του όλο αυτό το διάστημα κινούνται με μεθοδικότητα και με ενωτική διάθεση ώστε να συγκροτήσουν ένα ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Ήδη ο Φ. Δημητριάδης ήρθε σε επαφή με διάφορα στελέχη της παράταξης της ΝΔ και όπως ήταν φυσικό βρήκε καθολική αποδοχή και πήρε ρητές διαβεβαιώσεις ότι θα του συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο και έθεσαν εαυτούς στην διάθεσή του να τους αξιοποιήσει κατά το δοκούν.
Στους σχεδιασμούς του κ. Δημητριάδη είναι, όπως είναι φυσικό, να συναντηθεί και με τον κ. Γκυρίνη και να του ζητήσει συστράτευση στον αγώνα των εκλογών του Νοεμβρίου
Αναλυτικό ρεπορτάζ για τα όσα έγιναν την εβδομάδα που ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή θα έχουμε σε νέα ανάρτηση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ, "ΘΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ, ΦΩΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ"! ΧΑΙΡΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου ανώνυμε 5:22 κερδίζεις το λουκούμι, έλα μαμ μαμ

Ανώνυμος είπε...

Καί μετά ξύπνησε ο Δημητριάδης? Όταν κοιμάσαι το καλοκαίρη με ανοιχτά παράθυρα τέτοια όνειρα βλέπεις, όταν ξυπνάς όμως αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα, όνειρα γλυκά Φώτη!!