Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27/7

Την Τρίτη 27 Ιουλίου και ώρα 19.30 συνεδριάζει, στην αίθουσα «Δέσποινα Χατζηαντωνίου» του Δημοτικού Θεάτρου Πλατέος, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πλατέος. Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης έχουν εγγραφεί για συζήτηση 17 θέματα, που είναι τα εξής:
1. Ορισμός έργων για εκτέλεση από πιστώσεις κατανομής Συλλογικής Απόφασης Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Σ.Α.Τ.Α.) ετών 2009 & 2010 - Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2010 - Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2010.
2. Λήψη απόφασης επί αιτήσεων Αθλητικών Συλλόγων για χρηματική επιχορήγηση, προς
κάλυψη εκτάκτων αναγκών τους.

3. Λήψη απόφασης επί αιτήσεων Πολιτιστικών Συλλόγων για χρηματική επιχορήγηση, προς κάλυψη εκτάκτων αναγκών τους.
4. Έγκριση απόδοσης και κατανομής πιστώσεων στα Νομικά Πρόσωπα των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, για την αντιμετώπιση λειτουργικών τους αναγκών.
5. Έγκριση δαπανών φιλοξενίας παιδιών με ειδικές ανάγκες του Δήμου μας σε θερινή κατασκήνωση.
6. Λήψη απόφασης για την έγκριση του Πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Περίφραξη και παροχέτευση ομβρίων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Τ.Δ. Πλατέος» (Α.Μ. 163/2009).
7. Λήψη απόφασης για την έγκριση του Πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή περίφραξης και εξωτερικών διαμορφώσεων στα κοιμητήρια των Τ.Δ. του Δήμου Πλατέος» (Α.Μ. 19/2010).
8. Λήψη απόφασης για την έγκριση του Πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Πολιτική Προστασία 2010» (Α.Μ. 45/2010).
9. Λήψη απόφασης για την έγκριση του Πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Επισκευή και συντήρηση κτηρίων Νηπιαγωγείων Δήμου» (Α.Μ. 220/2009).
10. Λήψη απόφασης για την έγκριση του Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Χωματουργικές εργασίες στους αγροτικούς δρόμους των Τοπικών Διαμερισμάτων» (Α.Μ. 165/2008).
11. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) και του Πρωτοκόλλου Κανονισμού Νέων Τιμών Μονάδων Εργασιών (ΠΚΝΤΜΕ) του έργου «Ανόρυξη νέας υδρευτικής γεώτρησης και κατασκευή υδατόπυργου στον οικισμό Παλαιόχωρας Δήμου Πλατέος, εξοπλισμός γεώτρησης και μεταφορά νερού στον εν λόγω υδατόπυργο» (Α.Μ. 318/2009).
12. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και του Πρωτοκόλλου Κανονισμού Νέων Τιμών Μονάδων Εργασιών του έργου «Δύο γήπεδα αντισφαίρισης στον Οικισμό Πλατύ » ( Α.Μ. 191/09).
13. Λήψη απόφασης για την διάθεση προσωπικού στην ΤΥΔΚ Ν. Ημαθίας με προγραμματική σύμβαση.
14. Λήψη απόφασης για την έγκριση εκτέλεσης των εργασιών τοποθέτησης τριών (3) νέων στύλων και ισάριθμων φωτιστικών σωμάτων Φ.Ο.Π. στο Τ.Δ. Πλατέος.
15. Ορισμός ενός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων, άρθρου 56α Ν. 2725/1999.
16. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της "Εταιρείας Μελετών Ιστορίας & Πολιτισμού Νομού Ημαθίας", για οικονομική ενίσχυση του «Α' Επιστημονικού Συνεδρίου για την Ημαθία "Ιστορία-Αρχαιολογία-Τέχνη-Λαογραφία"».
17. Ορισμός δύο ορκωτών ελεγκτών για τη διενέργεια τακτικού διαχειριστικού ελέγχου της οικονομικής χρήσεως 2009 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πλατέος και καθορισμός αμοιβής αυτών [σχετική η υπ' αριθ. 24/2010 απόφαση Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πλατέος].

Δεν υπάρχουν σχόλια: