Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΧ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ

Στο υπόλοιπο της συνέντευξης του Μιχ. Χαλκίδη ειπώθηκαν σημαντικά πράγματα και χωρίς πολύ προσπάθεια, είναι η αλήθεια, ο βουλευτής έθεσε το πλαίσιο που θα κινηθεί εν όψει των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου.
Μόνιμα επαναλάμβανε ότι η ΝΔ θα κάνει συγκεκριμένες διαδικασίες επιλογής υποψηφίων κατόπιν δημοσκοπήσεων που διενεργηθούν και τα πρόσωπα που είναι εκλόγιμα, είτε έχουν εκδηλώσει πρόθεση είτε..
όχι, θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στη ΝΔ και στις τοπικές κοινωνίες.
“Κάνουν λάθος αυτοί που βιάζονται και που έτρεξαν θέλοντας να προκαταλάβουν καταστάσεις. Τους καλώ να κάνουν κράτει. Όλοι τους θα κριθούν και οι παράμετροι θα είναι πολλές. Θα εξεταστεί για τον υποψήφιο δήμαρχο το πόσο αποτελεσματικός ήταν, αν είχε συνεπή κομματική διαδρομή και νομιμότητα, αν έχει αποδοχή από τους πολίτες κλπ” είπε χαρακτηριστικά.
Φωτογράφισε αρκετά κομματικά στελέχη της ΝΔ που υπηρετούν στον χώρο της αυτοδιοίκησης που βιάστηκαν ως μη όφειλαν, να στηρίξουν συγκεκριμένες υποψηφιότητες όπως του Φ. Δημητριάδη.

Η αναφορά αυτή έγινε για τους κ. Γκαβαρδίνα, Κούγκα, Τζίλα κλπ προς τους οποίους έστειλε το μήνημα ότι πρέπει να κατεβάσουν τους τόνους για να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στη ΝΔ αν αυτή επιλέξει άλλον από τον κ. Δημητριάδη υποψήφιο δήμαρχο.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑΟΥΣΑ
Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στον δήμο Νάουσας θα συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο της ΝΔ και είπε ότι οι πιθανότητες να πάρει το δήμο είναι αυξημένες και ίσως αυτό γίνει για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ
Για το δήμο Βέροιας δεν θέλησε να κάνει σχόλιο για την κινητικότητα Σκουμπόπουλου που ήδη άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία λέγοντας ότι έχει κάθε δικαίωμα να λειτουργεί όπως και όλοι οι άλλοι.

ΗΘΕΛΑ ΜΙΧΑΛΙΑ
Τέλος, υπερασπίστηκε την επιλογή Μιχαλιά που επιθυμούσε να γίνει πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας λέγοντας ότι υπηρετούσε τη λογική της ανανέωσης του κομματικού προσωπικού.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προδοσίας συνέχεια , προφανώς κάποιοι δεν κατάλαβαν η δεν θέλουν να καταλάβουν ότι τα πράματα αλλάζουν στη Νέα Δημοκρατία οι αποστασίες τα νταβατζηλίκια και οι νονοί ΤΕΛΟΣ!! Θα συνταχθούμε όλοι με τις καθαρές επιλογές τις παράταξης δε θα καλύπτομαι κάθε φορά τις μισθοδοσίες ανέργων και συμπληρώματα μισθοδοσίας συνταξιούχων, να τελειώνουμε με αυτούς κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια βαρεθήκαμε δεν το καταλαβένουν?