Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


Όταν μια συνέντευξη ενός πολιτικού και μάλιστα ενός πολιτικού που δεν βρίσκεται εδώ και μήνες στην κεντρική πολιτική σκηνή διότι ο λαός επέλεξε διαφορετικά, προκαλεί αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές, τότε κρίνεται πως ο πολιτικός πέτυχε τον στόχο του και το μέσο που τον φιλοξένησε κέρδισε ακροαματικότητα.
Επί της ουσίας τώρα. Ο τεως βουλευτής της ΝΔ...
...Ημαθίας Λαζ. Τσαβδαρίδης ήταν σήμερα στο ράδιο Αλεξάνδρεια στην πρωινή εκπομπή των Τ. Καμπάνη και Ρ. Καραλιόπουλου. Είπε πράγματα που ανέδειξαν για ακόμα μια φορά το στίγμα του, αυτό δηλώνει συνέπεια, άσχετα αν υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν με τα λεχθέντα.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ
Κατ΄ αρχήν ξεκαθάρισε ότι δεν συμφωνεί με την πορεία της Ντ. Μπακογιάννη ούτε και με τα όσα είπε χτες σχετικά με την πορεία της ΝΔ. Μ΄ άλλα λόγια επιχείρησε με σαφήνεια να απογαλακτιστεί από το άρμα της Ντόρας αφού διαπιστώνει ότι δεν έχει κανένα μέλλον στην πολιτική εκτός Ν.Δ.

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ
Επανέλαβε πολλές φορές ότι θα στηρίξει τις επιλογές της ΝΔ στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση του Νοεμβρίου και δεν απέκλεισε το γεγονός να ασχοληθεί και ο ίδιος με το δήμο Βέροιας ως υποψήφιος αν και όταν προκύψουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Παράλληλα, δείχνοντας ότι έχει στοιχειώδη αυτογνωσία είπε ότι ο πολίτης έχει κουραστεί από τα ίδια πρόσωπα να επιχειρούν συνεχώς να βρουν ρόλο στα δημόσια πράγματα και ότι η υπερέκθεση προκαλεί και κουράζει. “Εγώ έχω δουλειά και ρόλο. Ακούω τους φίλους και τους συνεργάτες μου που λένε ότι πρέπει να προσπαθήσω ακόμα μια φορά ως υποψήφιος βουλευτής και αν εκλεγώ έχει καλώς αν όχι θα επιστρέψω πίσω στην δουλειά μου”.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ
Απαντώντας σε ερώτηση που αφορά στις κατηγορίες του Μιχ. Χαλκίδη σχετικά με τα ποσά που ξόδεψε προεκλογικά είπε ότι τα κάλυψε με δικά του χρήματα και έχει τις αποδείξεις προς κάθε ενδιαφερόμενο και ρώτησε “δεν μας είπε ο Βουλευτής πως κάνει τόσα χρόνια εκλογές” αφήνωντας αιχμή που σαφώς πρέπει να απαντηθεί.
ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ
Βέβαια, σήμερα ο Λαζ. Τσαβδαρίδης δεν δικαιούται να τοποθετείται κατ΄ αυτόν τον τρόπο διότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και το πολιτικό προσωπικό είναι πλήρως απαξιωμένο. Δεν πρέπει να του το ζητήσουν να παρουσιάσει τα προεκλογικά του έξοδα αλλά αυτός, με δική του πρωτοβουλία να τα δημοσιοποιήσει επιδιώκοντας την διαφοροποίηση από τη γενική απαξίωση.
Δεν το έκανε και έως ότου το κάνει δικαιούται ο καθένας να τον εντάσσει στο απαξιωμένο πολιτκό προσωπικό με ότι κι αν σημαίνει αυτό.
ΓΙΑ ΤΟΝ Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
Επανέλαβε ότι στον δήμο Πλατέος υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Φώτη Δημητριάδη αφού τον θεωρεί ως τον καταλληλότερο για το νέο δήμο, για τη Νάουσα βλέπει πολύ θετικά την υποψηφιότητα του γιατρού Δ. Γώγου και είπε ότι για την θέση του αντιπεριφερειάρχη και οι τρεις που ενδιαφέρονται (Φωτιάδης Ηλ., Μηνάς Γ. και Καραπαναγιωτίδης Κ) αποτελούν πολύ καλές λύσεις.
Ο Τ. ΓΙΟΒΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Παρέμβαση έκανε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Τάκης Γιοβαννόπουλος που ζήτησε να μάθει αν ο κ. Τσαβδαρίδης θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Χρ. Σκουμπόπουλου στον δήμο Βέροιας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υποκριτής από αρχή έως το τέλος. Πρώτον γνωρίζουν οι πάντες ποιος ήτανε ο χορηγός του στην προεκλογική περίοδο όχι μόνο δικός του αλλά και υποψηφίων αντίπαλου κόμματος. Δεύτερο εφάρμοσε πολιτικές του 1960 με συνάδελφο του υποψήφιο εκτός νομού ο οποίος έσπασε τα τηλέφωνα στην περιοχή να μην σταυρωθεί ο Χαλκίδης αλλά ο Τσαβδαρίδης διότι πίστευαν όχι στην νίκη τις Ν Δ αλλά πώς θα συγκροτήσουν ομάδα που θα στήριζε τηνΝτόρα για αρχηγό ,όμως δεν τους έκατσε . Τελευταίο του ατόπημα η προκλητική συμπεριφοράτου για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κατάργησε την τοπική την Νομαρχιακή την τοπική κοινωνία και πήρε την γνωστή του παρέα και πήγε στην Αθήνα να μας επιβάλει τον Δημητριάδη, Και το πιο ωραίο προτείνει όσοι θα αναμιχτούν στα κοινά να μην έχουν προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα, και εγώ ερωτώ σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι αποστάτες? Και αυτοί που στο παρελθόν είχαν πάρει χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ? Θα τρελαθούμε στο τέλος ,Και μιλά ο Κύριος αυτός για μια ΝΔ ΚΡΊΜΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε Τσαβδαρίδη. Και τα 8 αμάξια με δικά σου λεφτά τα πήρες; Ποιανού δικηγόρος είσαι ρε φίλε; του Ομπάμα;
Όλοι ξέρουμε ότι τώρα που την έκανε η Ντορούλα, πρέπει κάπου να σταθείς πολιτικά, αλλιώς πάνε τόσα χρήματα χαμένα...
Μετά ο Μπακάλης και οι Ρώσοι τί θα κάνουν; πώς θα πάρουν πίσω όλα όσα έχουν δώσει;
Όσο για προυποθέσεις...ξέρουμε...δημοσκοπήσεις και να κάνουν στην μπάντα μερικοί βουλευτές...άλλα δεν το κόβω...καλύτερα με τον...Ομπάμα!
Απλές, καθημερινές, παλαιοκομματικές αντιλήψεις...

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Λάζαρε αγόρι μου !!!
Νομίζεις ότι η πολιτική έχει ανάγκη από παιδάκια σαν εσένα?
Νομίζεις ότι οι ιδεολογίες στηρίζονται χωρίς αγώνες?
Νομίζεις ότι το να έχεις άποψη είναι κατάρα?
Νομίζεις ότι «το μαντρί» εκφράζει πολιτικά τους νέους ανθρώπους?
Νομίζεις ότι για την επιλογή σου υπέρ της Ντόρας κανένας δεν έχει καταλάβει τι «χρέη» ξεπλήρωσες τότε?
Νομίζεις τελικά ότι με το :«αποτάσσομαι την Ντόρα» που φωνάζεις εδώ και καιρό, έχασε η Βενετιά βελόνι?
Όσο φίλε μου για το δικό σου «απεταξάμην» λες να είναι τυχαίο?? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !!!
"KaraBelas"

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια Λάζαρε ,όταν πήγες στην Αθήνα με το επιτελείο σου, τους είπες ότι ο Δημητριάδης το 2002 είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, το 2006 ήτανε διασπαστής απέναντι στις επιλογές τις ΝΔ? Μήπως τους είπες ποιος από τους υποψηφίους για το χρίσμα τις ΝΔ για το 2010 στις εσωκομματικές Εκλογές του ΠΑΣΟΚ ΨΉΦΙΣΕ μαζί με την γυναίκα του για Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ? Μήπως τους είπες ότι ο ΚΟΥΓΚΑΣ αυτό το στέλεχος το 2002 και το 2006 ήτανε απέναντι στις επιλογές τις παράταξης και ανταμείφτηκε για οκτώ χρόνια με το αξίωμα του αντιδημάρχου? Τους είπες ότι αυτοί είναι οι συνεργάτες σου? Εσύ λοιπόν ο ακέραιος πολιτευτής έχεις αυτούς για συνεργάτες.!Αλλά δεν σε νοιάζει Λάζαρε, εσύ τον εαυτούλη κοιτάς όχι την παράταξη όμως Λάζαρε πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ότι σπέρνεις θα θερίσεις, ΕΝΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ... ΦΥΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΟΎ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΑΚΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...