Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ. Ο ΣΚΟΥΜΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΔΟΣ

Τις εργασίες των Δημοτικών Συμβουλίων Βεργίνας και Μακεδονίδος παρακολούθησε, την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ», Δημοτικός Σύμβουλος - τ. Δήμαρχος Βέροιας, κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος. Ο κ. Χρ. Σκουμπόπουλος, συνοδευόμενος από την κα Χάιδω Μπατσαρά και τον...
κ. Κώστα Παλουκίδη, στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, μετέβησαν στο Δημαρχείο Βεργίνας, όπου παρακολούθησαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Βεργίνας.
Ο Δήμαρχος Βεργίνας κ. Νίκος Παπαποστόλου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Σαββίδης καλωσόρισαν τον κ. Χρ. Σκουμπόπουλο, ο οποίος ευχαρίστησε για την υποδοχή και την ενημέρωση, αναφέρθηκε στο δίκαιο αίτημα των ΟΤΑ της νοτίως του Αλιάκμονα Ημαθίας για τη δημιουργία του Δήμου Αιγών με έδρα τη Βεργίνα, το οποίο είχε και τη δική του υποστήριξη, τόνισε όμως πως, με την ψήφιση του Προγράμματος «Καλλικράτης», δημιουργείται πλέον ένας ενιαίος Δήμος, μέσα στον οποίο εξέχουσα θέση καταλαμβάνει η Βεργίνα, τόσο ως ιστορική έδρα, όσο και ως κινητήρια δύναμη για την τουριστική, την οικονομική και την εν γένει αναπτυξιακή αναγέννηση της ευρύτερης περιοχής.

Μέσα στο νέο, «καλλικρατικό» Δήμο, υπογράμμισε ο κ. Χρ. Σκουμπόπουλος, όλοι μας αποτελούμε μια ενιαία οικογένεια, για την επιτυχία της οποίας ο καθένας μας οφείλει να συνεισφέρει τον καλύτερο εαυτό του, και ο σημερινός Δήμος Βεργίνας συνεισφέρει παγκόσμιας εμβέλειας και οικουμενικής ακτινοβολίας μηνύματα και αγαθά.
Την ίδια μέρα, στις 8:30 το βράδυ, οι κ.κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος, Χάιδω Μπατσαρά και Κώστας Παλουκίδης μετέβησαν στο Δημαρχείο Μακεδονίδος, όπου παρακολούθησαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Μακεδονίδος.

Ο Δήμαρχος Μακεδονίδος κ. Γιάννης Δάλλας και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Νίκη Καρατζιούλα καλωσόρισαν τον κ. Χρ. Σκουμπόπουλο, ο οποίος ευχαρίστησε για την υποδοχή και την ενημέρωση, εξήρε τη μακρόχρονη, επίμονη και μεθοδική συλλογική προσπάθεια των κατοίκων των Ορεινών Πιερίων, που μετατρέπουν σε πλεονεκτήματα της παλαιότερες «αδυναμίες» της περιοχής (ορεινότητα, αποστάσεις από τα αστικά κέντρα, κ.α.), και επεσήμανε πως η Εδαφική Περιφέρεια Μακεδονίδος πολλαπλασιάζει τις αναπτυξιακές δυνατότητες αλλά και τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις του νέου, «καλλικρατικού» Δήμου Βέροιας, για τον οποίο ο πήχης έχει τεθεί αρκετά ψηλά από το σημερινό Δήμο Μακεδονίδος.

Οι επισκέψεις του κ. Χρ. Σκουμπόπουλου σε θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς του «καλλικρατικού» Δήμου Βέροιας συνεχίζονται, με ταχείς ρυθμούς, τις επόμενες μέρες.
Πηγή: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε Χρήσταρε. Ποτέ δεν πάψαμε να πιστεύουμε σε εσένα.