Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Αιματηρή ηστεία σημειώθηκε προ ολίγου στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αλεξάνδρεια. Ένας νεαρός με μηχανή κατέφθασε στο κατάστημα στις 12 το μεσημέρι και αφού καλύφθηκε με ένα μαντήλι μπήκε μέσα και με το πιστόλι στο χέρι ζήτησε τα χρήματα που υπήρχαν στο χρηματοκιβώτι από τον προϊστάμενο. Αυτός αρνήθηκε και τότε ο ληστής ...
...τον πυροβόλησε στο πόδι.
Στο κατάστημα των ΕΛΤΑ εκείνη τη στιγμή υπήρχαν τόσο πελάτες όσο και εργαζόμενοι οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν από την θέα του πιστολιού αλλά και από την ίδια την ληστεία δεδομένου ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε συμβεί κάτι ανάλογο στο παρελθόν.
Ο άγνωστος ληστής βγήκε από το κατάστημα με το χρηματικό ποσό που πήρε και αφού επιβιβάστηκε στην μηχανή του έφυγε κόντρα στον μονόδρομο της οδού Γρ. Λαμπράκη για να δυσκολέψει προφανώς κάποιον περαστικό που θα ήθελε να τον κυνηγήσει.
Στον τόπο της ληστείας έφθασε αμέσως το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον τραυματία και βέβαια η ασφάλεια Αλεξάνδρειας που απέκλεισε το χώρο και άρχισε τις ανακρίσεις.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο τραυματίας προϊστάμενος των ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας φέρει τραύματα και στα δυο πόδια του στο ύψος της κνήμης και ένα επιπόλαιο στο ύψος του αστράγαλου.
Να σημειωθεί ότι ο προϊστάμενος σε τρεις μήνες θα έβγαινε στην σύνταξη...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η εγκληματικότητα στο ζενίθ ,απαράδεκτες καταστάσεις ,η Αστυνομία απούσα το ΑΤ Αλεξάνδρειας ακέφαλο μετά την αναχώρηση του κ Στραφιώτη και την τοποθέτηση του στη Βέροια, η Πόλη μας είναι πάλι Βη Γ επιλογής,ελείψης σε προσωπικό ,αποστρατείες ,αλλά και αυτοί που βρίσκονται είναι αδιάφοροι ,ασκεπής ξεκούμπωτοι ,καμία επαφή με τον πολίτη , σπάνια συναντάς αστυνομικό στο δρόμο έχει χαθεί παντελώς η επαφή με τον πολίτη, Αλήθεια ο συντοπίτης μας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν γνωρίζει την κατάσταση αυτή? Οι Βουλευτές , ο Δήμαρχος που βρίσκονται? Πλήρης εγκατάλειψη τις Πόλης μας, τώρα βέβαια θα εκφράσουν την αγανάκτηση και την συμπάθεια στο θύμα αυτό όμως λύνει το πρόβλημα? Ας ευχηθούμε και μη χειρότερα , και ας θυμίσουμε τους υπευθύνους ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα , και ο Νομός Ημαθίας εκτός της Βέροιας και τις Νάουσας έχει ακόμη μια πόλη που λέγεται ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑ!!!