Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή τα μεσάνυχτα η υποβολή αιτήσεων και προτάσεων μέσω του pasok.gr των ενδιαφερομένων να αποκτήσουν το χρίσμα ή την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Κατά δήμο οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν είναι:
ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Αίτηση υπέβαλε η νυν δήμαρχος Χαρ. Ουσουλτζόγλου. Κανένα άλλο μέλος, στέλεχος ή φίλος του κόμματος δεν κατέθεσε αίτηση ούτε και τον πρότειναν με την διαδικασία της ετεροπρότασης.
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Αίτηση υπέβαλε ο Δημήτρης Δημάδης, μηχανολόγος μηχανικός. Πρότειναν (ετεροπρόταση) τον νυν δήμαρχο Μπ. Γκιόνογλου μέλη του κόμματος διότι ο ίδιος δεν θέλησε να δεσμευτεί πολιτικά ότι θα στηρίξει όποιον επιλέξει το ΠΑΣΟΚ και γιατί δεν θέλησε να διαταράξει τις ισορροπίες με τους νεοδημοκράτες της παράταξής του.
ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Ο νυν δήμαρχος Τ. Καραμπατζός υπέβαλε αίτηση και παράλληλα τον πρότειναν και άλλα στελέχη του κόμματος όπως ο πρώην δήμαρχος Γ. Πολλάκης και όπως γράφει και εφημερίδα της Βέροιας υπέγραψε(;) και ο Χρυσοχοϊδης. Ερωτηματικά προκαλεί η αίτηση που υπέβαλε η κ. Ιωσηφίδου δεδομένου ότι δεν έχει εξασφαλίσει την διένεργεια εσωκομματικών εκλογών και αν δεν πάρει το χρίσμα και δεν μετάσχει ως υποψήφια υπό του Καραμπατζού τότε θα περάσει στην ιστορία ως διασπαστής.
Ακόμη, αίτηση υπέβαλε ο κ. Καρανάσιος και από ετεροπρόταση (άρα χωρίς δέσμευση) προτάθηκε και το όνομα του Γ. Φουντούλη.

Για την θέση του αντιπεριφερειάρχη αιτήσεις υπέβαλαν τρεις. Ο νυν επικεφαλής της νομαρχιακής παράταξης του ΠΑΣΟΚ Δημ. Μούρνος, ο δικηγόρος Γρ. Μαρκοβίτης που το 2004 ήταν υποψήφιος βουλευτής και η κ. Χαρίση, δασκάλα, υποψήφια βουλευτής το 2007 και το 2009 αλλά απέτυχε να εκλεγεί.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Μοχλα θα ηθελα προς αποφυγη παρεξηγησεων να επισημανω το εξης: Το γεγονος οτι εχει γινει ετεροποροταση για καποιον υποψηφιο δε σημαινει οτι δεν ισχυει γι'αυτον η αρχη της δεσμευτικοτητας. Απο τη στιγμη που θα αποδεχτει την ετεροπροταση, ισχυει ο,τι ισχυει και για τους υποψηφιους που αυτοπροταθηκαν. Ιδια δικαιωματα, ιδιες υποχρεωσεις για ολους....

Ανώνυμος είπε...

Ωραία διαδικασία με ατέλειες όμως στο λογισμικό. Στο τέλος αυτό το sms που έπρεπε να περιμένεις για να λάβεις, μπορεί να αργούσε μέχρι και 2-3 ώρες. Ίσως θα έπρεπε να λειτουργήσουν με confirmation code μέσω e-mail.
Κατα τα άλλα, τα πράγματα και οι εξελίξεις διαγράφονται... φυσιολογικά. Στην Νάουσσα πρέπει να τα βρούνε μεταξύ τους για να μην πάει χαμένη μια μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης, στην Αλεξάνδρεια λογικά θα κατέβει πάλι ο Τάσος και καλά θα κάνει, άλλα θέλει πιο πολύ αγώνα τώρα, και στην Βέροια δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος (απο οποιοδήποτε κόμμα ή πολιτικό χώρο) που να μπορεί να αμφισβητήσει το έργο και την αξία της Χαρούλας και άν το κάνει, απλά μάλλον θα φάει τα μούτρα του.

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_5347.html

(βάλε ένα πλαίσιο κάπου στο blog (όχι mail) για να στέλνουμε άμεσα, αντίστοιχα, ενδιαφέροντα θεματάκια...
thanks)

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ειδικά το troktiko είναι το "αστέρι" της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας.
Φίλτατε, υπάρχουν τα blogs και υπάρχουν και οι αηδίες. Το τροκτικό, είναι στην δεύτερη κατηγορία. Δημοσιογραφία χωρίς κανένα ίχνος δεοντολογίας, έρευνας και τσίπας.
Σε παραπέμπω αντιστοίχως στην πρόσφατη συνέντευξη του Στέλιου Κούλογλου, για να καταλάβεις λίγο τι γίνεται πλέον με αυτά τα "blogs".

http://www.maknews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2240:2010-06-08-20-51-07&catid=1:imathia&Itemid=59