Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΗΣ - ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ!!!


Στα δικαστήρια φαίνεται ότι καταλήγει η κόντρα μεταξύ Χαλκίδη - Τσαβδαρίδη. Μετά τα όσα είπε εκ νέου ο βουλευτής της ΝΔ εναντίον του πρώην συναδέλφου του και την τηλεφωνική παρέβαση που έκανε ο δεύτερος είναι γεγονός ότι το σκοινί έχει τεντωθεί τόσο πολύ που δεν αποκλείεται να σπάσει λίαν συντόμως. Όλα αυτά στο ράδιο Αλεξάνδρεια σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Καλημέρα Ημαθία".
Ο βουλευτής ανέφερε ότι ο κ. Τσαβδαρίδης έκανε υπέρογκα...
...προεκλογικά έξοδα και είπε ως παράδειγμα την συναυλία με τραγουδιστές και δωρεάν ποτά σε δυο χιλιάδες άτομα την οποία κάλυψαν χρηματοδότες επιχειρηματίες του πρώην βουλευτή.
Η πιο σοβαρή καταγγελία όμως που έγινε δια του μικροφώνου του ράδιο Αλεξάνδρεια ήταν ότι πολιτικοί φίλοι του κ. Τσαβδαρίδη, που είναι υπάλληλοι της εφορίας, εκβίαζαν ψηφοφόρους για να αποσπάσουν ψήφους και σταυρούς υπέρ του.
Μια αναφορά άκρως υποτιμητική και απαξιωτική για έναν πολιτικό και μάλιστα νέο στο χώρο που χρήζει άμεσης διερεύνησης και διαλεύκανσης. Αυτό, θα γίνει, είπε ο κ. Τσαβδαρίδης δια της δικαιοσύνης και ανταποκρίθηκε άμεσα ο Μ. Χαλκίδης.
Στα δικαστήρια λοιπόν θα λυθεί το θέμα που δεν είναι ποινικό αλλά κυρίως πολιτικό και έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτουργούν οι πολιτικοί μας, τους τρόπους χρηματοδότησής τους από ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες και ως εκ τούτου κανείς δεν απορεί γιατί φτάσαμε να είναι απαξιωμένοι άπαντες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ,
Π Ο Υ Λ Α Ν Ε ΚΑΙ ΤΗΝ Μ Α Ν Ν Α ΠΟΥ ΤΟΥΣ Γ Ε Ν Ν Η Σ Ε.-

Ανώνυμος είπε...

Όλα στη φορα. Ειδικά σε αυτό με το θέμα του Εφοριακού, είναι αυτό που λένε το έχει ο κσόμος τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι.
Σιγά σιγά να ξεδιαλύνονται κάποια πράγματα και σε τοπικό επίπεδο. Γιατί σε κρατικό...άστα.

Ανώνυμος είπε...

Η παρέμβαση του Τσαβδαρίδη έμοιαζε με τα παραμύθια τις χαλιμάς, το ύφος του και ο τόνος τις φωνής του μαρτυρούν τον πανικό του, Επί τις ουσίας τώρα, είναι γνωστό σε όλους ότι ο γνωστός εφοριακός που δήθεν δεν γνωρίζει ο Τσαβδαρίδης μόνο καθαρό παιχνίδι δεν έκανε στις Βουλευτικές εκλογές ,και επειδή το γνωρίζει πολύ καλά και αυτός και ο Λάζαρος τα περί μηνύσεων είναι μπούρδες,Για την Κοκκίνου και την παρέα των τραγουδιστών πού κουβάλησε ήτανε θέση αυτή πού μας είπε ο Λάζαρος? Μήπως νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς τις Ουγκάντα? Ο ρόλος του έγινε πλέων γνωστός ακολουθή το δρόμο τις Ντόρας ,κρίμα διότι είναι ένας νέος πολιτικός με παλιές νοοτροπίες,

Ανώνυμος είπε...

Έρε ο ΛΑΟΣ δεν ξεχνα τι σημαίνει ΔΕΞΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε τίς απάτες και τα ΘΑ σύντροφε!!