Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ


Tην απόλυτη ευθύνη για την αποπεράτωση του Πνευματικού Κέντρου Αλεξάνδρειας την έχει ο δήμος Αλεξάνδρειας Εμείς έχουμε δεσμεύσει και υπάρχουν 500 χιλ ευρώ για να τα αξιοποιήσει ο δήμος που έχει την απόλυτη ευθύνη. Για το ότι δεν αξιοποιούνται να ρωτήσετε την διοίκηση του δήμου.
Αυτή είναι η απάντηση του νομάρχη Κ. Καραπαναγιωτίδη στην συνέντευξη που δίνει στο ράδιο Αλεξάνδρεια αυτή τη στιγμή. Ο νομάρχης...
...είπε μεταξύ άλλων ότι έγιναν πολλά έργα τόσο στο νομό όσο και στην περιοχή του Ρουμλουκιού και κρίνει ότι η θητεία του ήταν πετυχημένη. Αναφέρθηκε ότι στην περιοχή "έπεσαν" περί τα 15 εκ ευρώ και προγραμματίζονται με δημοπρασίες κι άλλα έργα που θα γίνει αγώνας από την πλευρά της Νομαρχίας για την χρηματοδότηση
Ο Κ. Καραπαναγιωτίδης αναφέρθηκε στο ροδάκινο που και φέτος είναι σίγουρο ότι θα αντιμετώπιση πρόβλημα.
Συναντήθηκα με την κ. Μπατζελή, είπε ο νομάρχης, και ζήτησα κάρτες διέλευσης για την αγορά της Ρωσίας.
Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πρόβλημα με την Ρωσία αλλά μόνο για την Μολδαβία.
Για το συμπύρηνο είναι αλήθεια ότι και φέτος θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Το υπουργείο δεν κάλεσε τους νομάρχες να συζητήσει το θέμα και αυτό είναι λάθος, είπε ο κ. Καραπαναγιωτίδης.
Αναφερόμενος στις φιέστες του περσινού καλοκαιριού με πρωταγωνιστή τον Κιλτίδη ο νομάρχης είπε ότι είδε θετικά την συμφωνία που είχε αναγγελθεί και γι αυτό συμμετείχε. Το τι συνέβη δεν το γνωρίζω εγώ αλλά οι υπεύθυνοι της Ημαθιώτικης βιομηχανίας. Μ΄ άλλα λόγια ο κ. Καραπαναγιωτίδης δεν πήρε θέση σε όσα είπε προ ημερών ο βουλευτής της ΝΔ Μιχ. Χαλκίδης.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο Κ.ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Π.Π.Κ., ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΤΙΣ ¨ΥΠΠΗΡΕΣΙΕΣ¨ ΤΟΥΣ, (ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΟΜΑΡΧΗ),ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ Α Ξ Ι Ζ Ε Ι !!

Ανώνυμος είπε...

Κανονικό ξεβράκωμα για το Δήμαρχο !