Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ Δ. ΜΟΥΡΝΟ

Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι της παράταξης “Πολίτες σε Δράση” με δήλωσή τους στηρίζουν τον επικεφαλής της παράταξης Δημήτρη Μούρνο για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:
Οι νομαρχιακοί σύμβουλοι...
της παράταξης Πολίτες σε Δράση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Ημαθίας προτείνουμε και στηρίζουμε ομόφωνα την υποψηφιότητα του επικεφαλής της ομάδας μας, Δημήτρη Μούρνου, για την θέση του αντιπεριφερειάρχη του περιφερειακού διαμερίσματος Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Δημήτρης Μούρνος είναι ένα έμπειρο και αξιόμαχο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας.
Μαζί του αγωνιστήκαμε, κατά την τελευταία τετραετία στα πλαίσια του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ημαθίας, να προβάλλουμε και να προωθήσουμε ζητήματα για την ανάπτυξη του Νομού μας, απέναντι σε μια διοίκηση αδύναμη και αναποτελεσματική.
Πρόσωπο που χαίρει γενικής εκτίμησης από όλο το κοινωνικό και πολιτικό φάσμα για το ήθος του, την ανιδιοτέλεια, τις κοινωνικές του ευαισθησίες, την πολιτική του συγκρότηση και συνέπεια.
Σαν γιατρός, διευθυντής Καρδιολογίας στα νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας, είχε σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη και την προσφορά των υπηρεσιών υγείας.
Αυτοδιοικητικό στέλεχος για χρόνια και υποψήφιος βουλευτής, γνωρίζει καλύτερα από όλους τα προβλήματα του νομού και την ανθρωπογεωγραφία του. Με τις δημόσιες παρεμβάσεις του στα συλλογικά όργανα και στον τύπο, αποδεικνύει ότι είναι ένας ρεαλιστής αυτοδιοικητικός που ξέρει να καθορίζει προτεραιότητες και να επιμένει σε λύσεις.
Είμαστε βέβαιοι ότι στα πλαίσια της περιφερειακής συγκρότησης θα συνεισφέρει με την εμπειρία και τις γνώσεις του στην αποτελεσματική λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου και την προώθηση των μεγάλων τοπικών προβλημάτων.
Δηλώνουμε ότι τασσόμαστε ολόψυχα στο πλευρό του και θα αγωνισθούμε για τη νίκη στις περιφερειακές εκλογές του 2010, είτε ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, είτε ως πρόσωπα.
Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι
Αρχοντάκη Βέτα
Γαβρίδης Μιχάλης
Γραμματικού Παρθένα
Κούτρας Χρήστος
Μπαλτατζίδου Δώρα
Τσιλογιάννης Κώστας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένας απο τους λίγους αξιόλογους και κυρίως ΕΝΤΙΜΟΥΣ ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά.