Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

KAΛΕΣΜΑ ΚΚΕ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΗΜΑΘΙΑ


Το ΚΚΕ απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης στους εργαζόμενους, στους αυτοαπασχολούμενους, στους φτωχούς αγρότες, στους νέους, στους μετανάστες, στους συνταξιούχους, για το Πανελλαδικό συλλαλητήριο του, στις 15 Μάη, 12 το μεσημέρι, στο Πεδίον του Άρεως όπου θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα. «Για να αποκρούσουμε τα βάρβαρα μέτρα, που με τη συναίνεση ΝΔ και..
...ΛΑΟΣ θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Για να μην περάσουν η τρομοκρατία εναντίον του λαού, τα ψέματα κατά των αγώνων, οι συκοφαντίες κατά του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ.

Για να εμπνεύσουμε και να δώσουμε νέα πνοή στην οργάνωση της λαϊκής πάλης, με στόχο την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Να αναδείξουμε τη μόνη λύση που έχει ο λαός για να γλιτώσει από τα δεινά που φέρνει ο καπιταλισμός, οι κρίσεις και οι ανταγωνισμοί των μονοπωλίων. Υπάρχει δρόμος ανάπτυξης που να ικανοποιεί τις ανάγκες του λαού.
Είναι ο δρόμος της λαϊκής εξουσίας, που θα κοινωνικοποιήσει τα μονοπώλια. Ο δρόμος της αποδέσμευσης από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Μόνο έτσι η χώρα μπορεί να στηριχθεί στα πόδια της, να αξιοποιήσει όλες τις παραγωγικές δυνάμεις προς όφελος των εργαζομένων» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.
 Για τη συμμετοχή των εργαζομένων του Νομού Ημαθίας θα αναχωρήσουν λεωφορεία από Νάουσα και Βέροια. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2331028308 & 6978113522 & 6977676969.

Δεν υπάρχουν σχόλια: