Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟ

Το ακούσαμε αλλά δεν το πιστεύαμε. Ακούσαμε ότι μηχανήματα του δήμου Πλατέος επανδρωμένα με προσωπικό δουλεύουν στο μοναστήρι της Αγ. Κυριακής στο Λουτρό και κάνουν εξυγίανση του περιβάλλοντος χώρου.
Με έκπληξη έμαθα ότι η παρουσία του συνεργείου του δήμου Πλατέος σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Αλεξάνδρειας έγινε...
...χωρίς καμιά πρόσκληση εκ μέρους της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας.
Είναι φανερό ότι η παρουσία του συνεργείου στα διοικητικά όρια ξένου δήμου αν και εντός λίγων μηνών θα αποτελούν ενιαία διοικητική ενότητα αποτελεί αντιδεοντολογική ενέργεια.
Η διάθεση του δημάρχου Πλατέος να κάνει όσο το δυνατόν πιο έντονη την παρουσία του στον δήμο Αλεξάνδρειας αυτή τη φορά τον οδήγησε σε λάθος συμπεριφορά. Και στην περίπτωση που το ζήτησε ο πρόεδρος του Τ.Σ του Λουτρού αυτός θα έπρεπε να αποταθεί στην διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας και ανάλογα να πράξει.
Από την άλλη μεριά το εν λόγω περιστατικό δείχνει το κλίμα που θα επικρατήσει εν όψει της εκλογής του Νεοεμβρίου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά γράφεις για εισβολή! Θα έλεγα ότι μπαίνουν μια σειρά από βάσιμα ερωτήματα. Έχει και αν έχει που τα βρήκε τα μηχανήματα ο Δήμος Πλατέος; Μήπως ήταν κανενός ιδιώτη-εργολάβου; Ψάξτο. Πλήρωσαν διόδια στα σύνορα; Από που κι ως που ο Παπάς της Αγ. Κυριακής απευθύνθηκε στον Δημητριάδη; Με ποιο δικαίωμα! Δεν ξέρει ότι ο χώρος του Ιερού ναού είναι ιδιοκτησία του Δήμου Αλεξάνδρειας;

Ο Δημητριάδης θα έλεγα ότι σίγουρα θα τα πληρώσει όλα αυτά τα λάθη του στις εκλογές, αν βέβαια τολμήσει και κατέβει υποψήφιος στον μεγάλο Δήμο.

Προτείνω να βάλεις και ένα gadget πάνω-πάνω στο blog με αριθμητή λαθών Δημητριάδη, για να μην χάσουμε το μέτρημα μέχρι τον Νοέμβριο.

Ανώνυμος είπε...

Από πότε ο χώρος του Ιερού ναού είναι ιδιοκτησία του Δήμου Αλεξάνδρειας; Αυτό δεν είναι εισβολή του Δήμου Πλατέως... είναι απουσία και ανυπαρξία του Δήμου Αλεξάνδρειας,ασ αφήσουν τις συνενώσεις τις αδελφοποιήσεις τις χοροδίες και τα ταξίδια, να πληρώσουν τους εργαζόμενους και να μας αδιάζουν την γωνιά σιγά σιγά μπας και αναπτυχθεί ο δήμος και τα παιδιά μας βρούνε ένα πολιτιστικό κέντρο, μια καλή βιβλιοθύκη, έναν ποδηλατόδρομο, κάποιο στάδιο να αθλούντε... 8 χρόνια ρε γαμότο και δεν έκαναν τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

AFOY MILAS GIA EISVOLH, BALE KAI KANENA PLANO APO THN EISVOLH STO AFGANISTAN, NA KATALAVEI O KOSMOS! SAN DEN NTREPOMASTE RE!

loulas είπε...

Αυτά είναι συνταγές,,,,,,,αγιορίτικες οτετζίδηκες νταβατζίδηκες κουτοπονηριές και έργα αποστατών νεοδημοκρατών που θυμήθηκαν την παράταξη για το ,,,,,καλό του τόπου βεβαίως βεβαίως, ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

εμενα με ενοχλει αφανταστα η κοντοφθαλμη κριτικη που δεν βλεπει περα απο τη μυτη της για λιγα ασημαντα μικροσυμφεροντα.και οι επιτιθεμενοι και οι αμυνομενοι δεν μπορουν να πεταξουν τις τσιμπλες τους και να κανουν σωστη και αντικειμενικη κριτκη,για μικροκοματικα συμφεροντα.μετα αναρωτιομαστε γιατι η Ελλαδα επιασε πατο και εφτασε σ αυτα τα χαλια και το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει φως στο τουνελ.επειδη εχει τη δυνατοτητα αμολαει ο καθενας τις μπουρδες του κι οποιον παρει ο χαρος...επι τελους ξυπνα λαε απο τον ληθαργο!!!!ολοι δουλευουν για τα μεγαλα η τα μικροσυμφεροντα τους.παρτε επι τελους την τυχη στα χερια σας.μην περιμενετε τιποτα απολυτως απο τους πολιτικαντηδες πολιτικους.η ευθυνη ολων μας για την επιλογη των πολικαντηδων πολιτικων ειναι τεραστια.μετα να μην ακουσω κιχ για οσα κακα κι αναποδα συμβαινουν γυρω μας.επι τελους ας σταματησουμε να βλεπουμε τα προβληματα με κοματικα χρωματιστα γιαλια.τουλαχιστον οσοιμπορουν να σκεπτονται και δεν εχουν κανενα λογο,αφου τα προβληματα δεν εχουν χρωμα.ΚΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ!!!