Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Η ΑΦΩΝΗ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΟΛΚΑ


Το κλίμα μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία Τ. Σιδηρόπουλου και του συναδέλφου του Αγγ. Τόλκα και του δημάρχου Νάουσας Τ. Καραμπατζού δεν είναι και το καλύτερο δυνατόν. Ο βουλευτής βγήκε δημόσια και κατήγγειλε τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με σκληρές εκφράσεις.
Κι όλα αυτά διότι είχε άλλη άποψη για την εφαρμογή του σχεδίου “Καλλικράτης” στην Ημαθία από τους..
...προαναφερθέντες. Και οι άλλοι βουλευτές είχαν άποψη και την κατέθεσαν στο ΥΠΕΣ με σαφήνεια. Οι μόνοι που δεν εξέφρασαν άποψη, τουλάχιστον επίσημα, είναι οι άφωνοι της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας.
Ένα πολιτικό όργανο που υποτίθεται ασχολήθηκε με το αντικείμενο, που έχει ως γραμματέα έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης, που έχει θητεύσει αντιδήμαρχος Βέροιας και τώρα είναι δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, δεν έκανε τον κόπο να βγει και να πάρει σαφή θέση για το μέγα θέμα.
Ένα ακόμα δείγμα της πολιτικής ανεπάρκειας του οργάνου και σαφώς την μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο γραμματέας Παπαστεργίου και ο υπεύθυνος του τμήματος αυτοδιοίκησης Φιλιππίδης.
Η αφωνία του οργάνου αυτού οδηγεί σε κόντρες τέτοιου τύπου, δίνεται η δυνατότητα στους βουλευτές να κάνουν κινήσεις ερήμην του κόμματος που υποτίθεται ότι εκφράζεται δια της ΝΕ και εν τέλει να δημιουργείται μπάχαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: