Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΔΥΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ

Οριστικοποιήθηκαν οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ημαθίας της Ν.Δ. Δυο είναι τα στελέχη της ΝΔ που έθεσαν υποψηφιότητα για να διαδεχτούν τον Βασ. Ζωγράφο μετά από δέκα περίπου χρόνια που θήτευσε στη θέση αυτή.
Υποψήφιοι είναι οι κ. Ακριτίδης Σ. (φωτ. δεξιά) και Μιχαλιάς Γ.( φωτ. αριστερά) που θα..
...διεκδικήσουν την προεδρεία στις επικείμενες εκλογές.
Ο Σ. Ακριτίδης είναι παλαιό στέλεχος της ΝΔ με συνεχή παρουσία στους πολιτικούς αγώνες. Είναι δικηγόρος και κατάγεται από τη Χαρίεσσα και έχει πολύχρονη ενασχόληση με το χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η υποψηφιότητά του, σύμφωνα με πληροφορίες,δεν πατρωνάρεται από κανένα μεγαλόσχημο στέλεχος και δική του πρόθεση είναι να υπηρετήσει την ενότητα της οργάνωσης και να συμβάλει στην αναδιοργάνωσή της.
Ο δεύτερος υποψήφιος είναι νεοεμφανιζόμενος, άγνωστος εν πολλοίς στο ευρύ κοινό, είναι υπάλληλος της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και κυρίως έχει συνδικαλιστική δράση.

4 σχόλια:

loulas είπε...

Kύριε Μόχλα να πούμε και κάποιες αλήθειες,Ο κ ΑΚΡΙΤΊΔΗΣ μαζί με όλα τα άλλλα προσόντα πού έχει δέν είναι καί κουμπάρος του κ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ? η κάνω λάθος?

Ανώνυμος είπε...

PAR TON ENA KAI XTYPA TON ALLO!
AKSIOI ANTIPALOI THS GLASTRAS TOY PASOK.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟ.ΔΕ ΜΙΧΑΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



Έκπληξη αλλά και εύλογα ερωτηματικά για τις προθέσεις του συντάκτη , προκαλεί το σχετικό δημοσίευμα με τις υποψηφιότητες , για τη θέση του Προέδρου της ΝΟ.ΔΕ στο Νομό , στο σημείο που αναφέρεται τον κ. Μιχαλιά Γεώργιο ως άγνωστο στη κομματική οργάνωση.
Προς ενημέρωση , ο άγνωστος υποψήφιος Μιχαλιάς Γεώργιος , είναι ενεργό μέλος από το 1981 στο Κόμμα , σαν στρατιώτης και παρών σ’ όλες τις εκλογικές διαδικασίες , χωρίς να επιδιώκει την προβολή του , όπως συμβαίνει με κάποιους άλλους.
Ειδικότερα αναδείχθηκε μάλιστα σε κορυφαίο στέλεχος της Ν. Δ. στο συνδικαλιστικό χώρο των Μηχανικών από το 1997 έως σήμερα , διατελέσας Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Ημαθίας ( Ν.Ε. ΤΕΕ /ΤΚΜ Ημαθίας ).
Η επιτυχημένη δράση του στο χώρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου , είχε σαν αποτέλεσμα να αναδείξει τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα στο Νομό Ημαθίας σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Ακόμη και την τελευταία ( του 2010 ) πριν ένα μήνα παρ’ όλο το ενάντια στη Ν. Δ. γενικό πολιτικό κλίμα η Ν.Δ. ήταν το πρώτο κόμμα τοπικά στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
Ο καθ’ όλα λοιπόν κατά τα λοιπά άγνωστος Μιχαλιάς Γ. προτείνεται , για τη θέση του Προέδρου της ΝΟ.ΔΕ. από 39 καταξιωμένα στελέχη του Κόμματος , τα οποία και αυτά πιθανόν να είναι άγνωστα για κάποιους.
Σήμερα εκπροσωπεί τη Ν.Δ. από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αντιπροσωπείας στη Κεντρική Μακεδονία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και από τη θέση του μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
( μέλος του Π.Σ.Δ.Μ.Η.).
Τέλος για όποιον θα ήθελε να ενημερωθεί διεξοδικά για την έως τώρα άγνωστη συνδικαλιστική δράση του Διπλωματούχου Μηχανολόγου Μηχανικού Μιχαλιά Γεωργίου με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας σας την επισυνάπτουμε.-






Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ.Μ ΗΜΑΘΙΑΣ




ΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ










ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΜΙΧΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ





1.Από το 1997 έως το 199 μέλος του Περιφερειακού Τμήματος Ημαθίας του Πανελληνίου Συλλόγου των Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ( μέλος Π.Σ.Δ.Μ.Η. Ημαθίας ).
2.Από το 2000 έως το 2001 Πρόεδρος του Π.Σ.Δ.Μ.Η. Ημαθίας ( πρώτος σε ψήφους ).
3.Το 2002 μέλος του Π.Σ.Δ.Μ.Η. Ημαθίας.
4.Από το 2003 έως το 2004 Πρόεδρος του Π.Σ.Δ.Μ.Η. Ημαθίας ( πρώτος σε ψήφους ).
5.Από το 2003 έως το 2006 Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ( πρόεδρος Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Ημαθίας ).Πρώτος σε ψήφους και πρώτο Κόμμα η Νέα Δημοκρατία.
6.Από το 2006 έως και σήμερα μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ( μέλος Ν.Ε. Τ.Ε.Ε. Ημαθίας ).Πρώτος σε ψήφους και πρώτο Κόμμα η Νέα Δημοκρατία.
7.Από το Φεβρουάριο του 2010 μέλος του Δ.Σ. του Π.Σ.Δ.Μ.Η στην Αθήνα εκλεχθείς Πανελλαδικά τέταρτος.
8.Στις εκλογές του Απριλίου του 2010 για το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ( ΤΕΕ ) εκλέχθηκε πρώτος στο Νομό Ημαθίας και πρώτος στην Κεντρική Μακεδονία από τους έξι περιφερειακούς Νομούς με τη Νέα Δημοκρατία και τοπικά πρώτο Κόμμα η Νέα Δημοκρατία.
9.Τέλος διετέλεσε ταμίας στην Κεντρική Μακεδονία της Δ.Κ.Μ. ( ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ) της Νέας Δημοκρατίας και συνεχίζει να είναι ταμίας της Δ.Κ.Μ. Νομού Ημαθίας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ(ΜΙΧΑΛΗΣ) ΘΕΛΕΙ,
ΤΟ ΤΕΕ ΜΠΟΡΕΙ.