Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Τ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΛΚΑ - ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥ

Σφοδρή (δείτε το βίντεο) ήταν η επίθεση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Τάσου Σιδηρόπουλου κατά του συναδέλφου του Αγγ. Τόλκα και του δημάρχου Νάουσας Τ. Καραμπατζού, στελεχών του ΠΑΣΟΚ αμφότεροι, για τα όσα είπαν, υπονοούσαν και διακίνησαν το τελευταίο διάστημα εις βάρος του με αφορμή την θέση του για την δημιουργία πέντε δήμων στο νομό Ημαθίας και ως εκ τούτου την δημιουργία δήμου Ειρηνούπολης-Ανθεμίων.
Ο βουλευτής χαρακτήρισε χυδαίο, λαϊκιστικό, ανοίκειο, κατινίστικο, το κλίμα που δημιούργησαν οι δυο άνδρες στην πόλη της Νάουσας και που είχε ως στόχο την πολιτική του απαξίωση στην περιοχή αφού ουδέποτε έδρασε παρασκηνιακά και τις θέσεις του υποστήριξε με συνέπεια από την αρχή ως σήμερα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην συνάντηση των τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με την ηγεσία του ΥΠΕΣ (Ραγκούση, Ντόλιο) όπου εκεί ο ίδιος επανέλαβε την σταθερή θέση του για δημιουργία πέντε δήμων όπως υποστήριζε και η ΤΕΔΚ Ημαθίας.

Ο Τ. Σιδηρόπουλος εμφανώς εκνευρισμένος με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του προανήγγειλε ότι θα κινηθεί με κάθε τρόπο και μέσο (και ποινικά) εναντίον αυτών που με επιστολές τους το προηγούμενο διάστημα κατήγγειλαν παρασκηνιακές κινήσεις πολιτικών που έδρασαν για το προσωπικό τους συμφέρον. Τόνισε ότι θα πρέπει, και θα το επιδιώξει με κάθε τρόπο, να βγουν δημόσια και να ξεκαθαρίσουν ποιον εννοούν, αν συμπεριλαμβάνουν τον ίδιο και εν τέλει να αποδείξουν του λόγου το αληθές.
“Ουδέποτε κρύφτηκα, δεν υπήρξαν οσφυοκάμπτης και δεν ψάχνω στηρίγματα στην Αθήνα για να λύνω θέματα” είπε χαρακτηριστικά Είμαι ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής της Ημαθίας και όφειλα να έχω άποψη για ένα ζήτημα του νομού που εκπροσωπώ. Έδρασα στο
προσκήνιο και ήμουνα εξ αρχής ξεκάθαρος και συνεχίζω να υποστηρίζω την δημιουργία των πέντε δήμων και αυτό θα υποστηρίξω και στη Βουλή που θα μιλήσω. Ευελπιστώ ότι θα προκύψουν αλλαγές, είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Στην συνέντευξη έδωσαν το “παρών” οι δήμαρχοι Σπαθόπουλος, Σιδηρόπουλος και Δάλλας. Να σημειωθεί ότι σήμερα το απόγευμα στις 7 θα γίνει κινητοποίηση και κλείσιμο του δρόμου στην διασταύρωση της Νάουσας, όπου είχε κάνει αντίστοιχη κινητοποίηση και ο δήμος Νάουσας ώστε να γίνει και μια επιτόπια σύγκριση των πολιτών που αντιδρούν, ένα ακόμα άτυπο δημοψήφισμα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μαζεύτε τον...είναι επικίνδυνος για τον τόπο!

Ανώνυμος είπε...

Για τα ροδακινα που μας τα περνουν τσαμπα να δω ποσοι θα κατεβούν στους δρόμους...έχουμε τόσα θέματα καθημερινότητας που μας απασχολούν και αντί να μαχόμαστε γι'αυτά, κλείνουμε τους δρόμους για να μη χασουν τη θεσούλα τους κάποιοι. Χαμηλού επιπέδου λαός...σαν πρόβατα όπου τους παει ο τσομπανης...

Ανώνυμος είπε...

Στην συνέντευξη έδωσαν το “παρών” οι δήμαρχοι Σπαθόπουλος, Σιδηρόπουλος και Δάλλας.
Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ;
ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.-

Ανώνυμος είπε...

Α, για το ροδακινο που λέει κάποιος φίλος...
Δύο συσκέψεις είχε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα και ο κ.Τασούλης απουσίαζε...
φαίνεται ετοίμαζε τα τρακτέρ στα Ανθέμια και στην Ειρηνούπολη...

Ανώνυμος είπε...

τασοσ τι εγινε? χανουμε χανουμε? μαλον καποιον ακουν πιο πολυ στην αθηνα, ε?τασοσ ετοιμαζεις ανταρτικα με ιωσηφιδου και δαλλα?? αυτο δε μασ το πεσ

Ανώνυμος είπε...

Η παιδεια αδερφε ειναι η μεγαλύτερη εφεύρεση. Επίτηδες η παιδεία στη χώρα μας είναι στο χείριστο επίπεδο δημιουργώντας στην πλειοψηφεία άτομα χωρίς άποψη, και στοιχειώδη νοημοσύνη. Διαφορετικά φωνές σαν τις δικές μας δεν θα ήταν εξαίρεση στον κανόνα αλλά ο κανόνας και δε θα μπορούσαν να περάσουν αυτό που θέλουν. Πολλά θέλω να πω αλλά είμαι τόσο απογοητευμένος που δεν έχω το κουράγιο. Θα κάνω και έγω ότι και αυτοί!

ΘΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΚΑΝΕΣ ΤΑΣΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΤΗ ΘΈΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΟΛΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ

Ανώνυμος είπε...

παραληρουσε ο Τασουλης.. αλλα και 9ο Τολκακος το γενος Χρυσοχοειδη δεν ειναι καλυτερος αφου στον καμπο τους ελεγε για συνενωση ανθεμιων -Ειρηνουπολη και πανω στη Νιαουστα ελεγε αλλα..

Ανώνυμος είπε...

ο αγγελος άλλα ελλεγε στην ειρηνούπολη κι αλλα στη νάουσα, και έχει δίκιο ο τασος που λέι με λένε ρίζο κι οπως θελω τα γυριζω παιδια. το δικιο δικιο.