Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΤΡΙΠΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ, ΝΑΟΥΣΑ, ΒΕΡΓΙΝΑ-ΜΕΛΙΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΔΑ

Με επείγουσες συνεδριάσεις απαντούν οι δήμαρχοι Βέροιας και Νάουσας αύριο και την Κυριακή αντίστοιχα εξ αιτίας των προβλέψεων του "Καλλικράτη" για τους δήμους τους.
Ως γνωστόν, για το δήμο Βέροιας προβλέπεται μετονομασία σε δήμο Βεργίνας (!) και για τον δήμο Νάουσας να μείνει ως έχει.
Η δήμαρχος Βέροιας Χαρ. Ουσουλτζόγλου είπε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της ΤΕΔΚ Ημαθίας ότι είναι απολύτως αντίθετη σε τέτοια προοπτική και ότι συγκαλεί το δημοτικό συμβούλιο αύριο το μεσημέρι στις 2 ώστε να ληφθεί η σχετική απόφαση.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Νάουσας Τ. Καραμπατζός καταδίκασε όλους όσοι ενεπλάκησαν στην διαμόρφωση του σχεδίου για την επαρχία Νάουσας, άφησε σαφείς αιχμές για τους δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σιδηρόπουλο και Γικόνογλου, και είπε ότι θα προσκληθούν άπαντες οι βουλευτές στην Κυριακάτικη συνεδρίαση που θα γίνει στις 11 το μεσημέρι ώστε να διατρανωθεί η αντίθεση της Νάαουσας στο επιχειρούμενο σχέδιο απομόνωνσης της Νάουσας.
Παράλληλα να πούμε ότι αυτή την ώρα συνεδριάζουν τα δημοτικά συμβούλια Βεργίνας, Μελίκης και Μακεδονίδος στην Βεργίνα ώστε να λάβουν κοινή απόφαση για την δημιουργία ενός δήμου με την επωνυμία Δήμος Αιγών με έδρα τη Βεργίνα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πεδινοί-Ημιορεινοί με Πράσινο πέναλτυ στο 90΄σημειώσατε 2.