Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ν.Δ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ

Παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά και ολόκληρης της ηγετικής ομάδας της Ρηγίλλης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Απριλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ, το αγροτικό συνέδριο του κόμματος.
Η συνδιάσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του 8ου τακτικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και αποτελεί μέρος σειράς προσυνεδρίων και συνδιασκέψεων που θα λάβουν χώρα σε όλη την Ελλάδα από τις 8 Μαρτίου μέχρι και τις 24 Ιουνίου, ενώ μια μέρα πριν, την Παρασκευή, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του κόμματος θα βρίσκεται στην Κοζάνη, σε συνέδριο με θέμα την Ενέργεια
  Στη συνδιάσκεψη, θα λάβουν μέρος ενεργά αγροτικοί φορείς, αγρότες όλης της χώρας και μέλη του κόμματος, ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του ομιλία στη Θεσσαλία, ως νέος πρόεδρος του κόμματος. Το πρόγραμμα, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα προβλέπει σύμφωνα με πληροφορίες την έναρξη του συνεδρίου στις 10:30 π.μ. με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, θα ακολουθήσει εν συνεχεία η ομιλία του προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά και παρεμβάσεις του Τομεάρχη Αγροτικού, βουλευτή Κοζάνης κ. Γιώργου Κασαπίδη, του Γραμματέα Αγροτικού, βουλευτή Κορινθίας κ. Κώστα Κόλλια και εκπροσώπων όλων των βαθμίδων των αγροτικών φορέων. Επίσης ήδη έχει ανοιχτεί πίνακας προεγγραφών ομιλητών, με στόχο μέσα σε 5 λεπτά ο κάθε ενδιαφερόμενος να δώσει το στίγμα του φορέα ή της καλλιέργειας που θα εκπροσωπεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: