Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΛΕ Ο ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ


Με τους εκπαιδευτές των 20 προγραμμάτων Λαϊκής Επιμόρφωσης που πρόκειται να υλοποιήσει φέτος η ΝΕΛΕ είχε συνάντηση ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, παρουσία της..
..Αντινομάρχη Παιδείας Ολυμπίας Ιακωβίδου, της Διευθύντριας Πολιτισμού Σοφίας Λένου και της Γραμματέα της ΝΕΛΕ και Προϊσταμένης του Τμήματος Λαϊκής Επιμόρφωσης Λίτσας Αδάμου. Μιλώντας προς τους επιμορφωτές ο Νομάρχης ζήτησε να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι την ενασχόληση με την τέχνη που αγαπούν, τονίζοντας ότι στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα βρίσκουν πάντα ένα συνεργάτη και συμπαραστάτη των προσπαθειών τους.

Ο Νομάρχης επισήμανε πως τα υλοποιούμενα προγράμματα των προηγουμένων χρόνων έδειξαν την ύπαρξη αξιόλογου δυναμικού με περίσσιο χάρισμα στις πόλεις και τα χωριά του Νομού, γεγονός που φάνηκε από την ποσότητα και την ποιότητα των έργων των μαθητών.
Γι’ αυτό, υπογράμμισε, πως αξίζει να συνεχιστούν τα προγράμματα καθώς η συμμετοχή των πολιτών είναι ήδη μεγάλη και το ενδιαφέρον που επέδειξαν αποδεικνύει πως η λειτουργία των συγκεκριμένων προγραμμάτων αποτελεί τρόπο έκφρασης και μέσο γνώσεων για πολλούς Ημαθιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: