Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ. "ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ" ΕΙΠΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ

Διαφοροποίησε την στάση του σήμερα ο δήμαρχος Πλατέος Φ. Δημητριάδης αναφορικά με το θέμα της παραίτησης του Κυρ. Κυτούδη από την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και τις καταγγελίες που έκανε κατά την τελευταία συνεδρίαση ότι είναι συγκεντρωτικός και γίνεται επιλεκτική ενημέρωση.
Ο δήμαρχος μιλώντας στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm άφησε αιχμές κατά του τέως προέδρου και προχώρησε ακόμα πιο πέρα φωτογραφίζοντας εκείνους που έχουν θεσμική θέση και διαφοροποιούνται.
Αναγνώρισε ότι πικράθηκε από την συμπεριφορά των συμβούλων που καταψήφισαν την επιλογή Κιορογλίδη και είπε ότι κανένας δεν μπορεί να του τραβήξει το ...
χαλί παρά μόνον ο κόσμος.
Πιο αναλυτικά, ο δήμαρχος Πλατέος εμφανώς θορυβημένος από τις πολιτικές επιπτώσεις την παραίτησης του Κυτούδη, την δημιουργία άτυπης ομάδας των πέντε συμβούλων της συμπολίτευσης που πιθανόν να φέρει δυσχέρειες στην διοίκηση του δήμου καταψηφίζοντας θέματα στις συνεδριάσεις του συμβουλίου και προ πάντων η ανάδειξη προβλημάτων στην πορεία που επιθυμεί για την κατοχύρωση της υποψηφιότητας της παράταξης της ΝΔ εν όψει εκλογών Νοεμβρίου, επιτέθηκε γενικώς.
Η επίθεση, άλλοτε συγκρατημένη και με αιχμές και άλλοτε ευθέως είναι σαφώς ένα δείγμα της έντασης και της όχι ομαλού κλίματος που υπάρχει στην παράταξη της πλειοψηφίας.
"Δεν μπορώ ακόμα και σήμερα να καταλάβω τους λόγους που οδήγησαν στην παραίτηση τον κ. Κυτούδη. Αυτός έπρεπε να κάνει τις ημερήσιες διατάξεις, να έρχεται σε επαφή με τις υπηρεσίες να ενημερώνει εμένα και τους συμβούλους. Αυτό που επικαλείται είναι επιεικώς άστοχο.
Δεν πιστεύω ότι η παραίτηση εξυπηρετεί άλλους στόχους, ακούω βέβαια ότι εκτελεί "διατεταγμένη υπηρεσία" αλλά δεν θέλω να το πιστέψω. Δε νομίζω ότι θα πέσει στο επίπεδο αυτό" είπε ο Φ. Δημητριάδης για την παραίτηση του πρώην στενού συνεργάτη του.
Συνεχίζοντας τόνισε ότι ο κόσμος ψήφισε συλλογικά και συνολικά την παράταξη και κανείς δεν δικαιούται να κάνει προσωπική πολιτική. Υπάρχουν και άλλοι που επιχειρούν να διαφοροποιηθούν, είπε, όμως ο Κυτούδης παραιτήθηκε.
Προφανώς ο δήμαρχος λέει ότι υπάρχει μέλος της διοίκησης που την υπονομεύει!!!
Σημείωσε ότι ο ίδιος ποτέ δεν χρησιμοποίησε τον δήμο ως εφαλτήριο σε δικές του πολιτικές επιδιώξεις, τόνισε ότι την υποψηφιότητά του στηρίζουν αρκετά στελέχη της ευρύτερης περιοχής της ΝΔ και με έμφαση είπε: ουδείς μπορεί απο αυτούς που διαφοροποίθηκαν να μου τραβήξει το χαλί, το χαλί το τραβάει μόνον ο λαός και κανείς άλλος.
Ο Φ. Δημητριάδης έκανε ονομαστική επίθεση σ΄ αυτούς που διαφοροποιήθηκαν (εξαίρεσε τον Ν. Κούτσια που έκανε παρέμβαση) ότι ήθελαν θέσεις διοικητικές και αφού δεν τους τις έδωσε αυτοί κράτησαν αυτή τη στάση. Αναφέρθηκε ονομαστικά στους κ.Γιάγκο και Χρυσόμαλλο λέγοντας για τον δεύτερο ότι έκανε τέσσερα χρόνια σε θέσεις ευθύνης με την υποσημείωση ότι όλοι αυτοί θα κληθούν να λογοδοτήσουν στον λαό.
Έκλεισε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι προτίθεται να ακολουθήσει τις διαδικασίες της ΝΔ που θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες. "Μακριά από μένα ότι είπα θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος ντε και καλά" είπε χαρακτηριστκά.
Και άφησε για το τέλος τη δημιουργία των εντυπώσεων λέγοντας ότι "ουδείς αχαριστότερος των ευεργετηθέντων" αναφερόμενος στους συμβούλους του που φαίνεται ότι άνοιξαν την πόρτα και βγήκαν από το μαντρί...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tο καλοκαιρι αρχίζει η περιόδος των μεταγραφών, ο Δημητριάδης θα παρει Φιλιππόπουλο και Κιοσέογλου για κέντρο άμυνας και αμυντικό χαφ και θα αποδεσμεύσει την πεντάδα.
Ακούγεται ότι θα ενισχυθεί και στην επίθεση με τον δάσκαλο αντινομαρχη Στάθη Γεωργιάδη που μαζι με τον παλιό αντινομάρχη Βεσυρόπουλο θα είναι αχτύπητο δίδυμο στηνεπίθέση
Ο Κουγκας επιτελικός με ΔΕΚΑ στηνπλάτη θα μοιράζει μπάλα και ο Γκαβαρδίνας με Τζίλα στα πλαϊνά της άμυνας με αλλαγές Καραμουρατίδη, Ανδρονίδη.
Ο Καρέλης θέλει να παίξει τερματζής αλλά ο κόυτς Φώτης θέλει να τον δοκιμάσει πίσω από τον ΚΟύγκα για να παίρνει τις κεφαλιές.
Ακόμα ένα αμυντικό χαφ με πείρα είναι ο Στεργιόπουλος, λίγο αργός αλλά ξέρει το τόπι και σκοράρει καμιά φορά.
Ο Κιορογλίδης θα κάτσει πάγκο και ο Βασιλόπουλος θα είναι αρχηγός της κερκίδας γιατι όσο να πεις ομάδα χωρίς οπαδούς δε γίνεται.
Ερωτηματικό είναι αν θα παρει μεταγραφή ο ικανός μεσοεπιθετικός Κιρκιλιανίδης και θα εξαρτηθεί αν τον αντικαταστήσει με αντίστοιχο παίκτη ο κόυτς Δημητριάδης.
Χάρη, σ΄αρέσει να το συνεχίσω;

Ανώνυμος είπε...

koita poios mila gia axaristia......... "to alter ego" tis synallagis me ton Mixalaki.-

Ανώνυμος είπε...

TO XALI EINAI APO THN PERSIA? KAI DEN TRABIETAI?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,ΠΡΩΤΕ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΕ, ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ! ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΡΕΑΛ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΕΝΑ Σ΄ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ.