Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ο Κ. ΚΙΟΡΟΓΛΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ

Μετά από πολλές ψηφοφορίες αναδείχτηκε νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πλατέος ο Κώστας Κιορογλίδης.
Στην βραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η παράταξη της πλειοψηφίας εμφανίστηκε χωρισμένη σε δυο κομμάτια. Ένα ήταν αυτό που υποστηρίξε την υποψηφιότητα του κ. Κιορογλίδη και ένα συντάχθηκε με την υποψηφιότητα του Ν. Κούτσια.
Το αποτέλεσμα ήταν..
..να επικρατήσει μετά από τρεις ψηφοφορίες ο κ.Κιορογλίδης με 7-6 ψήφους και να ακολουθήσουν άλλες τόσες στις οποίες συμμετείχαν και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
Εκεί σημειώθηκε το εξής τραγελαφικό φαινόμενο. Ο μοναδικός υποψήφιος (υποχρεωτικά είναι ένας εκ της πλειοψηφίας)συγκέντρωνε 9 ψήφους έναντι 9 λευκών και στην τρίτη ψηφοφορία αναδείχτηκε πρόεδρος με σχετική πλειοψηφία.
Είναι φανερό ότι η επιλογή του δημάρχου Φ. Δημητριάδη δημιούργησε αδιέξοδο και έτσι η ομάδα του εμφανίζει έντονα διχαστικά φαινόμενα.
Κατά την τοποθέτησή του ο παραιτηθείς πρόεδρος Κυρ. Κυτούδης είπε ότι ο δήμαρχος δεντ τον ενημέρωνε και ότι δεν ήθελε να αποτελεί διακοσμητικό πρόεδρο χωρίς συμμετοχή.

3 σχόλια:

loulas είπε...

Δεν ήτανε έκπληξη τα όσα συνέβησαν με την εκλογή Προέδρου,Η αυταρχικότητα τού Δημάρχου και η απαξίωση των συνεργατών του έφεραν αυτό το αποτέλεσμα,συνχαριτίρια στον Κυτούδη πού είχε το θάρρος να αντιταχτεί απέναντι στον αυταρχισμό και στην προσβολή τις προσωπικότητας του από τον Δήμαρχο,Καί μπαίνει το ερώτημα με αυτό το τρόπο θέλει ο Δήμαρχος και οι εκ Αλεξάνδρειας παρατρεχάμενοι τοι να διοικήσουν το νέο Δήμο?Κρίμα μιλάμε για κατάντημα,

Ανώνυμος είπε...

KOSTA ASTA BRASTA.
MH STHRIZEIS DHMARXOYS POY DEN EXOYN DHMOKRATIA STO LEKSIKO TOYS

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΙ ΣΟΥΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΕΣΥ ΟΜΩΣ; ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΞΙΖΕΙ;