Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Σε παλλαϊκό ξεσηκωμό για τα νέα οικονομικά μέτρα Κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης κάλεσε, για ακόμη μια φορά, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), τους εργαζομένους όλων των επαγγελματικών κλάδων, από τη προχθεσινή απεργιακή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Πλατεία Ωρολογίου στην Βέροια.
Μας καλούν να σκεφτούμε τους τραπεζίτες, που τα τελευταία χρόνια το ενεργητικό τους έφτασε στο αστρονομικό ποσό των 579 δις ευρώ. Μας καλούν να πονοκεφαλιάζουμε για τους Βιομήχανους που ζουν στη χλιδή και εν μέσω κρίσης οικονομάνε δισεκατομμύρια. Μας καλούν να χάσουμε τον ύπνο μας για τους δήθεν πατριώτες εφοπλιστές, που μέσα στο 2009 έκαναν παραγγελίες 30 δις στο εξωτερικό, την ίδια ώρα που στην Ελλάδα κλείνουν ναυπηγεία.
Λεηλατούν τις ζωές μας, καταστρέφουν τα όνειρα και το μέλλον των παιδιών μας. Ζητάνε νέες θυσίες από εμάς αυτοί που χρόνια λεηλατούν τον πλούτο. Αυτοί που δημιούργησαν τα ελλείμματα και τα χρέη. Δεν τα έφαγαν οι εργαζόμενοι για να ξαναπληρώσουν με μέτρα δήθεν δίκαια…», διατράνωσε μεταξύ άλλων το Μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Ημαθίας, Ιωάννα Σωφρόνωφ, στην ομιλία της.
Αμέσως μετά, ακολούθησε πορεία επί της οδού Μητροπόλεως προς την Πλατεία Εληάς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με όρθια τα κοντάρια, δεν γίνεται τίποτε μάλλον.
Αν δεν ανεβοκατεβαίνουν, δεν θα αλλάξει τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

Στα κατάλληλα κεφάλια, σύντροφοι, μην την πληρώσει ο κοσμάκης. Η μήνι του κόσμου πρέπει να στραφεί στους πολιτικούς, στα ντόπια τους φερέφωνα (Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας) που χωρίς αιδώ έβγαλαν αυτή την ξεδιάντροπη ανακοίνωση υποστήριξης των νέων μέτρων, σε τράπεζες, πλουσίους...
Και τότε θα δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος!