Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΥΤΟΥΔΗ

Τρίτη μέρα σήμερα από την παραίτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Πλατέος Κυριάκου Κυτούδη και το κλίμα στο δημοτικό κατάστημα είναι βαρύ. Ο δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης βρίσκεται σε μια κατάσταση εκνευρισμού και προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που διακινούν διάφορα σενάρια και ύποπτες σκευωρίες με αφορμή την παραίτηση αυτή.
   Ο ίδιος ο δήμαρχος, λένε οι πληροφορίες μας, ακούει με προσοχή όλους τους συνομιλητές του που ο καθένας εξ αυτών έχει και την δική του εκδοχή και βέβαια στο τέλος όλοι σχεδόν συμφωνούν μαζί του ότι "κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ".
   Βέβαια ουδείς δεν του λέει του δημάρχου αυτά που κατά καιρούς και σχετικά πρόσφατα εκστόμιζαν χωρίς δυσκολία, το αντίθετο θα έλεγα, και που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που διοικεί και το εκρηκτικό του χαρακτήρος του που όλοι τους το εκλάμβαναν ως σχέση διοικητή-στρατιώτη και συνεπώς ως μειωτική συμπεριφορά απέναντί τους.
   Ο Φώτης Δημητριάδης λογικό είναι να βρίσκεται σε μια δυσάρεστη κατάσταση μετά την παραίτηση βόμβα του ως πρότινος στενού του συνεργάτη και αυτό τον κάνει να εκφράζεται με ένταση αναφερόμενος στο γεγονός και παράλληλα να δηλώνει ότι ο ίδιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος του διευρυμένου δήμου.
   Πληροφορίες λένε ότι στηρίζει το σκεπτικό του στο ενδεχόμενο ότι δεν θα εμφανιστεί άλλη υποψηφιότητα τέτοια που να είναι καλύτερη από τη δική του και παράλληλα θεωρεί ότι οι επαφές που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα είναι ικανές να του δώσουν το χρίσμα.
Ο χρόνος θα δείξει αν οι εκτιμήσεις του θα επαληθευτούν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή γνωρίζω τον Κυριάκο ,κάτι ύποπτο σίγουρα σε συμβαίνει ,αλλά πρέπει να βγει να μας εξηγήσει ο ίδιος τους λόγους παραίτησης. Πάντως όπως και νάναι είναι πλήγμα για το Δήμαρχο.