Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής τάχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας Γρ. Γιοβαννόπουλος στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm και στον Τάσο Καμπάνη στον οποίο κατέθεσε την άποψή του τόσο για τον «Καλλικράτη» όσο και για τις διαδικασίες επιλογής των υποψήφιων δημάρχων.
Ο κ. Γιοβαννόπουλος τόνισε ότι τα μέτρα είναι αναγκαία αλλά για να μην υπάρξουν κοινωνικές αντιδράσεις θα πρέπει η κυβέρνηση να πείσει ότι θα πληρώσουν όλοι στο μέτρο των δυνατοτήτων τους αφού όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει το πρόβλημα της χώρας.
Ερωτώμενος σχετικά με τις δημοτικές εκλογές και το σχέδιο «Καλλικράτης» είπε ότι η χώρα αλλάζει ταχύτητα και ότι είναι προφανές πως θα πρέπει να ηγηθούν των νέων ΟΤΑ άνθρωποι που έχουν τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες να ανταποκριθούν στις μεγάλες προκλήσεις.
Σχετικά με το αν θα υπάρξουν διαδικασίες στο κόμμα του για την ανάδειξη των υποψήφιων δημάρχων είπε πως αυτό προβλέπεται από το καταστατικό και εκφράζοντας την προσωπική του θέση τόνισε ότι θα πρέπει να κληθεί η κομματική βάση και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ να αξιολογήσουν τις υποψηφιότητες μέσα από μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία.
«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε επιλέξει τον πρόεδρό μας με τον τρόπο αυτό και να μην κάνουμε το ίδιο στην επιλογή των υποψήφιων δημάρχων που θα στηρίξουμε. Με τον τρόπο αυτό, τόνισε, αποκτά ρόλο ο πολίτης και αυτό είναι το ζητούμενο».
Τέλος, ο γραμματέας της Δ.Ο Αλεξάνδρειας του ΠΑΣΟΚ κάλεσε όλους τους φίλους του κόμματος να πάρουν μέρος στην χοροεσπερίδα που διοργανώνει η οργάνωση το μεθεπόμενο Σάββατο στο κέντρο «ΜΟΥΣΕΣ» στο Νησέλι και είπε ότι καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να παραβρεθεί κυβερνητικό στέλεχος στην εκδήλωση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ
ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ; ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

AFELHS DEN EINAI .
STRATEYNMENOS EINAI .
SYNXORISTE TON KAYMENO.....

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν μπορούν να τον κρίνουν ,γιατί ο Δήμαρχος δεν είναι ΠΑΣΟΚ . Ή είναι;