Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΛΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΟΒΡΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκαν από τη ΝΕΛΕ - Διεύθυνση Πολιτισμού Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας στο Δήμο Δοβρά τρία εκπαιδευτικά προγράμματα καλλιτεχνικών και χρηστικών κατασκευών (στον Τρίλοφο και τον Άγιο Γεώργιο) και κεραμικής (στην Πατρίδα). Εκπαιδευτές των προγραμμάτων ήταν η Καλαϊτζίδου Ευανθία, Αμπατζόγλου Κωνσταντία και Τσολερίδης Λάζαρος αντίστοιχα.
Τους χώρους έκθεσης των προγραμμάτων επισκέφθηκε ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, συνοδευόμενος από την Αντινομάρχη Πολιτισμού Ολυμπία Ιακωβίδου και την Προϊσταμένη ΝΕΛΕ της Διεύθυνσης Πολιτισμού Λίτσα Αδάμου. Παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Δοβρά Χρήστος Τσιούντας και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Γκέκα, οι οποίοι συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν τις συμμετέχουσες για τη μαζική τους συμμετοχή στο πρόγραμμα, αλλά και το Νομάρχη για την υλοποίηση των προγραμμάτων στο Δήμο τους.
Μιλώντας προς τους εκπαιδευόμενους ο Νομάρχης τούς συνεχάρη για την αθρόα συμμετοχή, την ποιότητα των έργων τους και τη δημιουργική διάθεση που επέδειξαν, τη Διεύθυνση Πολιτισμού για την άψογη οργάνωση, ενώ δεσμεύθηκε ότι αντίστοιχα προγράμματα της ΝΕΛΕ θα υλοποιηθούν και μέσα στη νέα χρονιά.
Τον πλούσιο μπουφέ ετοίμασαν οι εκπαιδευόμενες των προγραμμάτων.
Το επιμορφωτικό πρόγραμμα της ΝΕΛΕ Ν.Α. Ημαθίας χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων από Εθνικούς Πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: