Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. Ο Ν. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Όσοι γνωρίζουν το εσωκομματικό πεδίο της ΝΔ στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας, των δήμων δηλαδή που θα συγκροτήσουν τον νέο ΟΤΑ δια του "Καλλικράτη" υποστήριζαν ότι το ενδιαφέρον και η εκδήλωσή του για την ηγεσία του ψηφοδελτίου που θα στηριχτεί από την παράταξη θα αποκτήσει ξεχωριστό ενδιαφέρον αν και όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος.
Τα ονόματα που διακινούνται εδώ και καιρό είναι γνωστά και επειδή δουλειά μας είναι να ρωτάμε κάποιοι εξ αυτών ξεκαθάρισαν ότι δεν ενδιαφέρονται.
Ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να ηγηθεί η πρώην αντινομάρχης Θ. Κουρκουτά, ο επίσης πρώην Αντινομάρχης Γ. Γκιουρτζής.
Με σαφήνεια ο νυν δήμαρχος Πλατέος Φ. Δημητριάδης δήλωσε την πρόθεσή του να ηγηθεί του ψηφοδελτίου και ήδη έχουμε καταγράψει κινήσεις του που ενισχύουν κατά τον ίδιο την δυναμική του.
Το κρίσιμο όμως μέγεθος για την ολοκλήρωση του παζλ ήταν η δημοσιοποίηση ή όχι του ενδιαφέροντος του Νίκου Αλεξόπουλου να ηγηθεί του ψηφοδελτίου. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο κ. Αλεξόπουλος είχε αρνηθεί δυο φορές στο παρελθόν (2002, 2006) να ηγηθεί του παραταξιακού ψηφοδελτίου.
Τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν και ο ίδιος εμφανίζεται όχι μόνο ενδιαφερόμενος αλλά αρκετά ζεστός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Σε δηλώσεις του τονίζει ότι το θέμα τον ενδιαφέρει, τον αφορά και εν πολλοίς έχει πάρει την απόφασή του που θα δημοσιοποιήσει πολύ σύντομα, με την γνωστοποίηση του χωροταξικού σχεδιασμού στα πλαίσια του "Καλλικράτη".
Η απόφαση του Νίκου Αλεξόπουλου να καταθέσει δημόσια το ενδιαφέρον του να ηγηθεί του παραταξιακού ψηφοδελτίου είναι εμφανές ότι αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο αυτόν αλλά και δημιουργεί άλλα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό.
Την Δευτέρα, στην εκπομπή του ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm θα παρουσιαστεί το πλήρες ρεπορτάζ για την εξέλιξη αυτή και θα δούμε όλες τις παραμέτρους που επηρεάζονται από την ενεργό συμμετοχή του Ν. Αλεξόπουλου στην διεκδίκηση του χρίσματος του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa twra 8a katalavei o Dimitriadis giati etsi efkola xalasan oi sxeseis me ton Xalkidi! ola promeletimena,,,,, ton vlepw pali aneksartito , kai sth Nea Dimokratia na ginete gia allh mia fora ths popis..... ap tin allh pali o Kougkas tou Tsavdaridh?? Xm ola edw plirononte.... kai kata pasa pithanotita twra 8a ginei dekaniki tou Xalkidi....(vari htane afto e? - ante kala pes oti den to eipa....)

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Για το καλό της περιοχής καλό είναι να κατέβει ο Αλεξόπουλος , αλλά όχι με κομματικό ψηφοδέλτιο. Ας τον στηρίξει το κόμμα του , ας μην πάρει χρίσμα. Αν και δεν τον βλέπω να κατεβαίνει.... Πάλι πίσω θα κάνει...

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα χαρούν κάποιοι , αλλά θα χαρεί η Πόλη ,αν συμβεί αυτό που γράφεται. Καλό είναι να το δηλώσει νωρίς , για να συμπαραταχθούν μαζί του όλοι αυτοί που θέλουν το καλό της πόλης μας.Είτε είναι δεξιοί , είτε είναι αριστεροί. Το γοργόν και χάριν έχει , γιατί όσο το σκέφτεται τόσο πάει προς αρνητική απάντηση.Αν και μας έχει συνηθίσει σ΄αυτό το παιχνίδι το 2002 και το 2006 , και τελικά να μην κατεβαίνει. Μάλλον και το 2010 το ίδιο θα γίνει. Πάλι πίσω θα κάνει...

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι έχει τα κότσια να κατέβει. Φοβάται πολύ. Το απέδειξε και τις προηγούμενες εκλογές. Αρέσκεται να ακούγεται το όνομά του για το Δήμο , αλλά όταν έρθει η ώρα κάνει όπισθεν ολοταχώς. Το έχουμε ξαναδεί το έργο .....

Ανώνυμος είπε...

Τέλος, όχι...