Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΔΙΑΣΤΑΥΡΟΥΜΕΝΑ ΠΥΡΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ-ΚΑΦΤΕΡΑΝΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ


Καταιγιστικά ήταν τα "πυρά" κατά του γραμματέα της ΝΕ Ημαθίας ΠΑΣΟΚ από τους δυο συνδιεκδικητές του αξιώματος προ διετίας περίπου κ. Καφτεράνη και Σισμανίδη. Τα δυο στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας άσκησαν αυστηρή κριτική στον κ. Παπαστεργίου σήμερα το μεσημέρι κατά την συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής με αντικείμενο το σχέδιο "Καλλικράτης".

Την αρχή έκανε ο Μ. Σισμανίδης που έκανε κριτική στον γραμματέα διότι αν και πέρασαν δυο χρόνια δεν έχει συγκαλέσει ούτε άλλη συνεδρίαση της Διευρυμένης Νομαρχιακής ούτε και τη Νομαρχιακή Ολομέλεια.
Ο κ. Σισμανίδης καταφέρθηκε κατά όλων αυτών που προτάσσουν το εγώ τους και όδι το συλλογικό εμείς και πρότεινε εν οψει των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου να προκύψουν οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξων με υποστήριξη του κόμματος μέσα από την διαδιακασί της λαϊκής ψήφου, της ψήφου των μελών του κόμματος και των φίλων του ΠΑΣΟΚ.
Ο Χ. Καφτεράνης ήταν ακόμα πιο επιθετικός στον γραμματέα στον οποίο καταλόγισε έλειμμα λειτουργίας, μη σεβασμού στα κομματικά όργανα.
Και οι δυο ανέδειξαν δηλαδή αυτό που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, εξ άλλου το είχαμε γράψει προ ημερών σε σχετικό δημοσίευμα και έρχονται δυο στελέχη να το δικαιώσουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ Η ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ