Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΨΥΧΡΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΡΑΣΧΟΥ. Ο Γ. ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ...

Για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση απουσιάζει ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης της δημοτικής παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Αλεξάνδρειας.
Ο Γιάννης Απατσίδης, γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή του Ρουμλουκιού και από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του Δ. Παράσχου κατά τις εκλογικές μάχες που έδωσε και ηττήθηκε βέβαια, τόσο το 2002 όσο και το 2006 στις δημοτικές εκλογές με νικητή τον Μπ. Γκιόνογλου.
Ο κ. Απατσίδης εσχάτως απουσιάζει από τις συνεδριάσεις του συμβουλίου και εικάζεται ότι κάποιο πρόβλημα έχει ανακύψει στις μεταξύ τους σχέσεις, του ιδίου δηλαδή και του Δ. Παράσχου.
Φήμες που κυκλοφορούν έντονα λένε ότι ο Δ. Παράσχος ενώ είχε υποσχεθεί τον Δεκέμβριο του 2006 ότι θα αποχωρήσει από την δημοτική ομάδα σε εύλογο χρονικό διάστημα αυτό δε συνέβη με αποτέλεσμα να υπάρχει μια παγειωμένη δυσλειτουργία στην ομάδα αφού ο επικεφαλής λειτουργεί θεσμικά ως αρχηγός παράταξης με συνέπεια να μην μπορεί ουδείς να πάρει την οποιαδήποτε πρωτοβουλία.
Βέβαια, άλλες φήμες που κυκλοφορούν εσχάτως λένε ότι ο Γιάννης Απατσίδης σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του αναφορικά με το αν θα διεκδικήσει το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου από το ΠΑΣΟΚ. Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν αρκετοί πολιτικοί φίλοι του που τον προτρέπουν να κάνει την κίνηση αυτή αλλά ο ίδιος δεν το έχει ακόμα αποφασίσει, λένε καλά πληροφορημένες πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: