Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ: ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Στα πλαίσια της εκλαϊκευσης των όσων είπε ο Παπανδρέου στην ομιλία του στο Ζάππειο την Παρασκευή εξόρμησαν στους νομούς της χώρας όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Στην Ημαθία ήρθε για λίγες ώρες ο υπουργός Άμυνας Β. Βενιζέλος αργά το μεσημέρι και συναντήθηκε με την ηγεσία του Β΄ ΣΣ. Ο υπουργός συνοδεύονταν από τον αρχηγό ΓΕΣ.
Αμέσως μετά συναντήθηκε με τα στελέχη του κόμματος στα γραφεία της ΝΕ παρόντων των βουλευτών Σιδηρόπουλου και Τόλκα.
Τόνισε ότι χρειάζεται η συστράτευση όλων των φορέων για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση. «Για να φέρει σε πέρας την προσπάθεια που έχει αναλάβει η κυβέρνηση χρειάζεται τη συστράτευση και τη συναίνεση όλων των κοινωνικών δυνάμεων και κυρίως όλων των πολιτών. Αυτό το μήνυμα θέλω να μεταφέρω και στην Ημαθία».
Συνεχίζοντας ο υπουργός είπε ότι «πρέπει να πείσουμε τους πολίτες ότι το νόμιμο συμφέρει και ότι μπορεί κανείς κινούμενος μέσα στο πλαίσιο των θεσμών να διασφαλίσει το επίπεδο της διαβίωσής του».
-Δεν υπάρχει σκέψη να απομακρυνθεί το Β΄ ΣΣ από την Βέροια
-Δεν υπάρχει αίτημα από το υπουργείο του Χρυσοχοϊδη να παραχωρηθεί ανενεργό στρατόπεδο για φιλοξενία λαθρομεταναστών.
-Θα διευκολυνθεί ο δήμος Βέροιας αν και εφόσον έχει πρόγραμμα αξιοποιήσης του στρατοπέδου που βρίσκεται στον ΣΣ Βέροιας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ 12,
ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ;
Ή ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Βαγγέλη, απο πότε συμφέρει το νόμιμο;
Πές μου πότε και που συνέφερε;
Να τα πάρουμε ένα ένα για να δούμε ότι η ανομία βολεύει και μας βολεύει, σε αντίθεση με το δίκιο και το νόμιμο που σε καταστρέφει;
Δεν μας παίρνει ο χώρος.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ή ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΑ - ΧΥΤΥ, ΡΟΔΑΝΙ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΣΝ/ΚΗΣ, ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ "ΜΑΣΗΣΑΝ"
ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ.