Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ν. ΜΥΡΟΣ: ΕΡΓΟ 32 χλμ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΟΝΟ 1 εκ € ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Νίκου Μύρου, δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας στον δήμο Αλεξάνδρειας κατά την προχτεσινή συνεδρίαση του σώματος.
Ο πρώην πρόεδρος του συμβουλίου κατά την συζήτηση του θέματος του ισολογισμού της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας και της αναφοράς από τους συναδέλφους του της μειοψηφίας στο μεγάλο έργο της επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης ύψους 7 εκ. € πήρε το λόγο και είπε:
"Μπορείτε να μας πείτε, να καταλάβει ο κόσμος, οι σύμβουλοι, να γραφτεί και στα πρακτικά, πόσα χρήματα, πόσα ευρώ κόστισε το έργο αυτό, μήκους 32 χιλιομέτρων στον Αλεξανδρινό λαό"; ρώτησε ο Νίκος Μύρος.
Η απάντηση δεν ερχόταν από τους συμβούλους της μειοψηφίας και την απάντηση έδωσε ο ίδιος: "Το έργο στους δημότες κόστισε μόλις 1 εκ. €" είπε και συμπλήρωσε "όταν σε γειτονικό δήμο (στο Πλατύ) πληρώθηκαν 450 εκ δρχ, πάνω από 1εκ € για μελέτη που ούτε καν κατατέθηκε για αξιολόγηση".
Μετά την παρέμβαση αυτή του Νίκου Μύρου, που έτυχε και της ένθερμης συνηγορίας του προέδρου του σώματος Σ. Μουστάκα δεν σημειώθηκε ουδεμία αντίδραση αφού τα μεγέθη και τα ποσά είναι καταλυτικά.
Είπαμε, να γίνεται κριτική αλλά όταν υπάρχει μέτρο σύγκρισης για ίδια έργα τότε πρέπει κάποιες φορές, έστω και αντίπαλοι να αναγνωρίζουν το έργο που γίνεται.
Η μιζέρια και η συνεχείς γκρίνια δεν βοηθάει ούτε τον τόπο ούτε την πολιτική καριέρα κανενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: