Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ

Ξεκίνησε ήδη η αστυνόμευση του Πεζόδρομου, σε εφαρμογή των μέτρων που αποφάσισε να λάβει Δήμος.
Ήδη από τη Δευτέρα - και μετά την τοποθέτηση των πινακίδων στο χώρο ο χώρος ελέγχεται, με τη βοήθεια των οργάνων που στελεχώνουν το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος.Επίσης, ο Δήμος προχώρησε στη διανομή στους καταστηματάρχες της απόφασης που καθορίζει τις ώρες κατά τις οποίες μπορεί να γίνει η τροφοδοσία των καταστημάτων τους, ούτως ώστε να αποφευχθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις, αλλά και για να έλθουν και αυτοί σε συνεννόηση με τους προμηθευτές τους.
Οπότε πλέον προσοχή, αφού το πρόστιμο είναι αρκετά τσουχτερό (σύμφωνα με το άρθρο 16, παρ. 4 και 8 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ανέρχεται στα 200 ευρώ, προστίθενται 4 βαθμοί ποινής και αφαιρούνται οι πινακίδες).Καλό το μέτρο, αρκεί να το εφαρμόσουμε όλοι για να γίνει ξανά πεζόδρομος και όχι χώρος στάθμευσης ο χώρος! Και μη δούμε διαγραφές κλήσεων σε κολλητούς και ημετέρους: ισονομία για όλους.


πηγή:http://periskopisi.blogspot.com/2009/11/blog-post_02.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Αλεξάνδρεια θα γίνει κάτι αντίστοιχο; Έχουμε Δήμο; Έχουμε Αστυνομία; Φυσικά και έχουμε...Κι αν συμβεί κάτι ανάλογο με το Πλατύ , στη φωτογραφία δεν θα υπάρχει ο εργάτης , αλλά ο Μιχαλακάκης....

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι με τον Δήμο Πλατέος. Το 2003 βγάλαν άλλη απόφαση και ο δρόμος θα ήταν προς άνοιγμα αφου (υποτίθεται) θα περνούσε και το αποχετευτικό???Τ έγινε κύριε Δημητριάδη??? Πού είναι τα λεφτά απο το μεγάλο έργο που λέγατε???

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΛΑΤΥ , Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΜΑΡΑΝΕ !!! ΑΠΟ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΟΣΕΣ ΘΕΣ......