Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ. ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΣΤΑΝΕΣ!!!

Παράταση ενός έτους παίρνει το αίσχος της ύπαρξης αυθαίρετων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων μέσα σε οικισμούς αλλά και εκτός αυτών με απόφαση της Υπουργού Τίνας Μπιρμπίλη. Προφανώς, λόγοι πολιτικής σκοπιμότητας επέβαλλαν στην υπουργό να αναθεωρήσει μια απόφαση του προκατόχου της στο όνομα της κρίσης παρατείνοντας την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες ανά την επικράτεια.
Με δήλωσή της, η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα Κατερίνα Μπατζελή τόνισε: «Ικανοποιούμε σήμερα ένα πάγιο αίτημα του κτηνοτροφικού κλάδου για την αναστολή της κατεδάφισης, παρατείνοντας για ένα χρόνο τη σχετική προθεσμία που έληγε στις 31.12.2009. Δίνεται έτσι επαρκής χρόνος σε όλους να προχωρήσουν στη νομιμοποίηση των κτισμάτων τους. Ταυτόχρονα, θα προχωρήσουμε πολύ σύντομα στην απλούστευση των διαδικασιών, εκσυγχρονίζοντας το γραφειοκρατικό και πολυδαίδαλο ισχύον καθεστώς για την έκδοση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοπτηνοτροφικών μονάδων».
Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά που δίδεται παράταση στην προθεσμία εξαίρεσης από την κατεδάφιση των αυθαίρετων κτηριακών εγκαταστάσεων των κτηνοπτηνοτροφικών μονάδων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: