Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΩΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας επισκέφθηκε την Τρίτη 27-10-2009 ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος. Κατά την επίσκεψή του συνομίλησε με υπαλλήλους και ενημερώθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και της απουσίας κατάλληλου εξοπλισμού.
Η Υπηρεσία παρουσιάζει αρκετές κενές οργανικές θέσεις με αυξητικές τάσεις λόγω των αποστρατειών, οι οποίες πρέπει να καλυφθούν, για να βοηθήσουν σημαντικά το έργο της Αστυνομίας στο Νομό και να ανακουφίσουν τους ενεργούς αστυνομικούς από το βαρύ έργο που επωμίζονται.
Ο κ. Σιδηρόπουλος τόνισε ότι οι πολίτες, επιθυμούν μια Αστυνομία που να σέβεται τον πολίτη και είναι κοντά του αμέσως, παρούσα όταν και όπου τη χρειαστεί, με αποτελεσματικό μηχανισμό πρόληψης και καταστολής κάθε μορφής εγκληματικότητας
Και τα δικαιώματα των πολιτών να διασφαλίζονται αποτελεσματικά από έναν ικανό και άρτια καταρτισμένο αριθμό αστυνομικής δύναμης.
Γι’ αυτό θα είναι αρωγός προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα της ελλιπούς αστυνόμευσης στην περιοχή και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σώπα!
Σοβαρά μιλάς;
Να κοιμούμαστε ήσυχοι δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

H HMAΘΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΙΑ ΣΕΡΙΦΗΔΩΝ,
Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ!