Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΧΡ. ΑΛΕΥΡΑΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΕΥΡΑ
Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τους πολίτες της Ημαθίας που με τίμησαν με την ψήφο τους, αντιλαμβάνομαι τις ευθύνες που απορρέουν από τη πράξη αυτή ,και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να τιμώ όχι μόνο όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους , αλλά και εκείνους που στο παρελθόν με τίμησαν, αλλά σε αυτές τις εκλογές υπέκυψαν σε πιέσεις, εκβιαστικά διλήμματα, λαθρεμπόριο ελπίδας κτλ .
Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι οφείλουμε τη προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο , άσχετα με τη θέση που κατέχουμε.
Ο αγώνας για βελτίωση των συνθηκών ζωής δεν σταματά.Ο αγώνας συνεχίζεται…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ. ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ;
ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

aparatirytos@yahoo.gr είπε...

ΑΓΩΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.(ειμαι ιδεολογικα απεναντι)ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ.Υ.Γ.(η κινηση με το νερο πολυ εξυπνη ).

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ, ΤΟΤΕ
Ή ΚΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Ή ΒΛΑΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Σχεδον ενα μηνα μετα τις εκλογες,αισθανομαι τη αναγκη και τη υποχρεωση να ευχαριστησω οχι μονο τους φιλους αλλα περισσοτερο ισως, τους αντιθετα πρεσβεύοντες.
Απεδειξαν στη πραξη ,με τη σταση τους ενα ηθος που εχει αναγκη η κοινωνια μας.
Ευελπιστω οτι ολοι,ασχετα με το μετεριζι που βρισκεται ο καθενας μας, θα συνεχισουμε (οπως εχουμε υποχρεωση να κανουμε,)να συμβαλλουμε στη ποιοτικη αναβάθμιση της κοινωνίας που ζούμε.
Χρ.Αλευρας