Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΗΡΩΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τρεις άνδρες ηλικίας 41, 33 και 31 ετών συνέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Αλεξάνδρειας για διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις άνδρες και βρήκαν μια αυτοσχέδια νάιλον σακούλα με 1,5 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ κατά την μεταφορά τους στην Ασφάλεια Αλεξάνδρειας ένας από τους τρεις συλληφθέντες προσπάθησε να κρύψει στο περιπολικό οκτώ αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης 1,8 γραμματίων.
Στην έρευνα που ακολούθησε στις οικίες τους, βρέθηκαν συσκευασία με 2,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα κουτί πούρων με 135 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 75 σπόροι κάνναβης, 30 δισκία ναρκωτικού φαρμάκου SUBUTEX κι ένα γυάλινο μπουκάλι που περιείχε εμποτισμένο βαμβάκι, πιθανόν με ηρωίνη.
Οι ναρκωτικές ουσίες, το αυτοκίνητο και 270 ευρώ που προέρχονταν από εμπορία ηρωίνης κατασχέθηκαν ενώ οι δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είχαν και κατάστημα -καφέ-μπαράκι που συχνάζει η νεολαία μας οι Κύριοι; Aς κάνει πιο τακτικά έφοδο σε τέτοιου είδους καταστήματα η ασφάλεια. Πάντως συγχαρητήρια..