Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΝΔ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΚΑΤΑ Μ. ΧΑΛΚΙΔΗ

Όπως είχε δηλώσει με σαφήνεια στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο Λ Τσαβδαρίδης προ τριων εβδομάδων, τελικά κατέθεσε ένσταση κατά της εκλογής του Μιχάλη Χαλκίδη.
Είχε πει τότε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη και θα ζητήσει την ακυρότητα της εκλογής του βουλευτή της ΝΔ διότι θεωρεί πως πήρε σταυρούς προτίμησης παραπάνω από τους έγκυρους.
Η αντιπαράθεση των δυο πολιτικών της ΝΔ έχει φτάσει το τελευταίο διάστημα στα "κόκκινα" και η υποβολή της ένστασης αναμένεται να την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αφού θα ακολουθήσουν νέες δηλώσεις...
Να σημειωθεί ότι οι δυο πολιτικοί ανήκουν σε διαφορετικά "στρατόπεδα" στον εσωκομματικό "πόλεμο" που γίνεται αυτό το διάστημα για να αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος της ΝΔ. Ο Λ. Τσαβδαρίδης έχει συνταχθεί στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη ενώ ο Μ. Χαλκίδης ποτέ δεν είχε καμιά πολιτική σχέση με το εν λόγω στρατόπεδο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και ο Ολυμπιακός που είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού , παραδέχθηκε την ήττα του στον αγωνιστικό χώρο , στον αγώνα με τον Πανσεραϊκό και δεν έκανε ένσταση , ενώ ο (φτωχο)πλουσιοΛαζαράκος......