Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΣΚΛΗΡΑ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος μετά την εκλογική μάχη της 4ης Οκτωβρίου δήλωσε τα εξής:
«Το ΠΑΣΟΚ πέτυχε μια μεγάλη, καθαρή και δίκαιη νίκη. Ο λαός έδωσε στον Γεώργιο Παπανδρέου μια ισχυρή αυτοδυναμία, ώστε να εφαρμόσει το πρόγραμμά του και να βγάλει τη χώρα από τη στασιμότητα, την ύφεση και την παρακμή. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά, να συνεχίσω να τους εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Η ανανέωση της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι πολίτες της Ημαθίας, μου δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσω το έργο μου με συνέπεια και όραμα, για να οικοδομήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο.
Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα εργαστώ σκληρά με όλες μου τις δυνάμεις, για να υπηρετήσω τον τόπο ακόμη πιο αποτελεσματικά, αλλά και για να διεκδικήσουμε μαζί, όσα δικαιούμαστε και μας ανήκουν».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο εργάστηκες όλα αυτά τα χρόνια κύριε Χρυσοχοϊδη?????

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΑΣΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΑΝΤΑΞΙΟΣ.
ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε με αυτές τις ολοκληρώσεις και τις συνεχίσεις των έργων! 2-3 θητείες το πολύ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!
Τάσο άντε να δούμε τώρα τι γίνεται....

Ανώνυμος είπε...

TI YFYPOYRGOS; YPOYRGARA !

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΑΣΟ.
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΖΑΓΚΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΜΠΟΛΑΡΗ ΜΑΡΚΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΑΣΟ;ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ ΗΜΑΘΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΥΤΥ ΣΤΗ 12 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ 3 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ,ΑΔΙΚΟ,ΑΔΙΚΟ. Η ΗΜΑΘΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΒΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΝΤΟΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΣΟΥ ΛΕΩ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεχε τα βαριά Τάσο. Θα πιαστεί η μέση. Και το ίδρωμα πρόσεχε. Πνευμονίες κλπ. Υπερκόπωση, τραυματισμοί...
Φόρα και κανένα κράνος καλού κακού.