Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ο ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Μεγάλη συζήτηση γίνεται με αφορμή την ερώτηση, σε πιεστικό θα έλεγα τόνο, του Γιώργου Μηνά, τέως προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ημαθίας.
Ο κ Μηνάς ρώτησε να μάθει ποια είναι η πορεία της υλοποίησης της συμφωνίας που έγινε μεταξύ της χώρας μας και της Ρωσίας για την εξαγωγή δέκα χιλιάδων κοντέινερ με κομπόστα.
Ο Νομάρχης απουσίαζε από τη συνεδρίαση του συμβουλίου την Τετάρτη και με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι θα φέρει προς συζήτηση το θέμα σε επόμενη συνεδρίαση.
Ωστόσο, αυτό που έχει τη σημασία του είναι το σχόλιο του προέδρου της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδας Κώστα Αποστόλου ότι δεν είναι υπεύθυνος ο νομάρχης για την όλη ιστορία αλλά ο τέως υφυπουργός Γεωργίας Κώστας Κιλτίδης.

Σωστό το σχόλιο και θα συμπλήρωνα ότι μέρος στην προπαγάνδιση του εγχειρήματος που πήγε άπατο πήρε και ο τέως βουλευτής της ΝΔ Λάζ. Τσαβδαρίδης για τους δικούς του λόγους.

-Να σημειώσω ότι χτες Πέμπτη ο Κ. Κιλτίδης επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια και είχε συνάντηση μιας περίπου ώρας με τον αντιδήμαρχο Σάκη Κούγκα με τον οποίον συνδέονται με φιλική σχέση από τον καιρό που υπηρετούσε ως γιατρός στο Κ.Υ Αλεξάνδρειας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.