Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ Μ. ΧΑΛΚΙΔΗ ΓΙΑ "ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ". ΓΙΑ ΠΟΙΝ ΜΙΛΑΕΙ;

«Οι Έλληνες πολίτες μίλησαν με καθαρή φωνή. Η Νέα Δημοκρατία εύχομαι αυτή την φορά να πάρει το μήνυμα και η καθαρή αυτή ήττα να αποτελέσει αφορμή ουσιαστικών αλλαγών στην παράταξή μας. Μίλησαν όμως και οι πολίτες της Ημαθίας. Και κόντρα στους καιρούς, κόντρα στο γενικευμένο κλίμα, μου έδωσαν την πρωτιά για 4η συνεχόμενη φορά.
Η πρωτιά δεν αποτέλεσε ποτέ το κίνητρό μου. Γι’ αυτό και πολιτεύτηκα με χαμηλούς τόνους, δίνοντας βάρος στα έργα και όχι στα λόγια, στοχεύοντας στη λογική και όχι στο συναίσθημά σας.
Ο χαρακτήρας που πήρε η προεκλογική εκστρατεία της Ν. Δημοκρατίας μέσω των επιλογών κάποιων υποψηφίων της στην Ημαθία δεν τιμά την παράταξη. Την προσβάλει. Προσωπικές επιθέσεις, συκοφάντηση, λασπολόγηση, χειραγώγηση της κοινής γνώμης με φτηνά τρικ εντυπωσιασμού, προκλητικά μεγάλος όγκος δαπανών, παροχή συμβουλευτικής από γνωστούς αποτυχημένους πολιτευτές και «μεγαλοπαράγοντες» του Νομού, ήταν κάποια από τα στρατηγικά τοποθετημένα εμπόδια που κάποιοι νόμισαν ότι αν μου βάλουν, θα ανακόψουν την δική σας απόφαση να με στείλετε ξανά στη Βουλή.
Συγχαίρω τους εκλεγέντες συναδέλφους του ΠΑΣΟΚ. Ελπίζω η προσωπικότητα και το ήθος τους να αποτελέσει ανάχωμα στα γενικά και αόριστα σχέδια που έχει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η παράταξή τους για τη χώρα.
Ανάχωμα στις επικίνδυνες εξαγγελίες για το μέλλον της Ημαθίας, με τις επαναδιαπραγματεύσεις στρατηγικών συμφωνιών που έχουν εξαγγελθεί.
Εγώ θα είμαι δίπλα τους. Θα βοηθήσω ουσιαστικά και χωρίς στείρα αντιπολίτευση. Θα στηρίξω παρεμβάσεις που ωφελούν το Νομό μας και θα σταθώ πολέμιος σε όσους και όσα θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν, όπως έκανα πάντα.
Προσωπικά, ευχαριστώ από καρδιάς τους ψηφοφόρους όλων των κομματικών αποχρώσεων και ιδεολογιών που με ανέδειξαν για άλλη μια φορά πρώτο εκπρόσωπο των συμφερόντων τους.
Τους ευχαριστώ γιατί δεν υπέκυψαν στις Σειρήνες του λαϊκισμού και των προκλητικών εντυπωσιασμών.
Τους ευχαριστώ γιατί τίμησαν το ήθος της Νέας Δημοκρατίας. Τους ευχαριστώ γιατί λειτούργησαν ως ασπίδα προστασίας στον πόλεμο λάσπης, συκοφάντησης και φθηνής, -τριτοκοσμικού τύπου- πολιτικής που επέλεξαν ορισμένοι να εξαπολύσουν εναντίον μου και κατά συνέπεια εναντίον της Ν. Δημοκρατίας.
Από αύριο το πρωί, από τα έδρανα της Βουλής, συνεχίζω τον αγώνα. Από αύριο το πρωί, δεσμεύομαι να καθαρίσω τον βούρκο μέσα στον οποίο έριξαν τη Νέα Δημοκρατία της Ημαθίας όσοι με τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους πρόσβαλαν το ήθος και παζάρεψαν χυδαία την ψήφο σας. Από αύριο το πρωί δεσμεύομαι να βγάλω μπροστά το υγιές κομμάτι της Ν. Δημοκρατίας το οποίο κάποιοι επιχείρησαν, χωρίς επιτυχία, να μολύνουν με τις απαράδεκτες μικροπολιτικές επιλογές τους. Οι αργυρώνητες πολιτικές καταδικάστηκαν.
Μιχάλης Χαλκίδης
Βουλευτής Ημαθίας Ν. Δημοκρατίας

8 σχόλια:

Xronika είπε...

Μόλις ανέβασα την ανακοίνωση του Βουλευτή Μιχάλη Χαλκίδη. Διαβάζοντάς τη ένιωσα μεγάλη θλίψη για την ουσία των καταγελιών που κάνει και όλοι γνωρίζουμε ότι αναφέρεται στον συνάδελφό του στην προηγούμενη Βουλή, τον Λαζ. Τσαβδαρίδη.
Χρησιμοποιεί λόγια σκληρά, περιγράφει καταστάσεις που δεν τιμούν την πολιτική και τους πολιτικούς.
Θα πρέπει να δοθούν περισσότερα και σαφή στοιχεία από τον Βουλευτή και παράλληλα μια σαφή απάντηση του Λ. Τσαβδαρίδη για τα όσα του καταμαρτυρεί ο Μ. Χαλκίδης.
Το θεωρώ αυτονόητο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΙΣΕΣ ΦΕΡΤΕ ΒΟΤΑΝΑ .....

Ανώνυμος είπε...

Οταν Πασοκσης επιχειρηματιας χρηματοδοτεί Νεοδημοκρατη υποψήφιο, γιατι εκπλησεσαι Χάρη; Εχει αδικο ο Χαλκίδης;

Ανώνυμος είπε...

Χάρη Ρώτα τώρα αμέσως τον Χαλκίδη το προεκλογικό γραφείο στην Νάουσα ποιος έδωσε τα χρήματα και θα καταλάβεις πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!

aparatirytos@yahoo.gr είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Χάρη Ρώτα τώρα αμέσως τον Χαλκίδη το προεκλογικό γραφείο στην Νάουσα ποιος έδωσε τα χρήματα και θα καταλάβεις πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!
????????????????????????????
Αληθεύει αυτό για την Νάουσα που τον στήριξε ΠΑΣΟΚΤΖΉΣ ????

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθεύει όπως λές ότι τον στήριξε Πασοκτζής, είναι μεγάλη μαγκιά του Χαλκίδη . Ειδικά τώρα που ήταν καταφανέστατο ότι θα βγει το ΠΑΣΟΚ. Και να μην ξεχνάμε πόσα έκανε για μας - για τη Νάουσα ο Χαλκίδης . Ήταν ο μόνος που έτρεχε.

Ανώνυμος είπε...

κοίτα ποιος μιλάει....