Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ ΠΛΑΤΕΟΣ "Ο ΒΑΡΑΣΣΟΣ"

Πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο απευθύνει ο Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος «Ο Βαρασσός» να εγγραφεί στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών που θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου.
Η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει «Σε περιμένουμε στον Σύλλογο Καππαδοκών Πλατέος "Ο Βαρασσός", να μάθουμε χορούς και τραγούδια όχι μόνο του τόπου μας, αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, σε όλα τα τμήματα διδάσκονται χοροί από τη Θράκη, την Ήπειρο, την Μακεδονία, τον Πόντο, καθώς και την Καππαδοκία, τη Μικρασία και τα Νησιά. Στόχος του Συλλόγου δεν είναι μόνο η εκμάθηση παραδοσιακών χορών, αλλά η ενεργή συμμετοχή όλων των μελών του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου».
Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι:
• Τμήμα Επίδειξης (από Β' Γυμνασίου και άνω), τις ώρες 15.00-16.00
• Τμήμα Παιδικό-Εφηβικό (μαθητές Δημοτικού και Α' Γυμνασίου), τις ώρες 16.00-17.00 και• Τμήμα Ενηλίκων, τις ώρες 17.00-18.30
Το κόστος συμμετοχής για τους ενήλικες είναι 10 ευρώ/μήνα, ενώ για τα τμήματα επίδειξης και παιδικό-εφηβικό είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2333063026

Δεν υπάρχουν σχόλια: