Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΠΛΑΤΥ- ΠΑΡΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Τα δημοτικά τέλη για το 2010, η κατασκευή νέου γυμνασίου στο Πλατύ, η αποδοχή επιχορηγήσεων από το υπουργείο Εσωτερικών, η χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών και η πρόσληψη προσωπικού με μερική απασχόληση, ήταν τα κυριότερα θέματα που απασχόλησαν το δημοτικό συμβούλιο που συνεδρίασε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου.
Πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο δήμαρχος κ. Φώτης Δημητριάδης, ανακοίνωσε την πρόθεση της πλειοψηφίας να μεταφερθούν στο δήμο όλοι οι εργαζόμενοι της δημοτικής επιχείρησης ανάπτυξης -πλην αυτών που απασχολούνται στις προνοιακές δομές και ενημέρωσε το συμβούλιο για το ζήτημα της διοικητικής μεταρρύθμισης (που επανήλθε στο προσκήνιο με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης), τονίζοντας ότι «όποιες και να είναι οι εξελίξεις, εμείς δηλώνουμε παρόντες και θα σ
υνεχίσουμε το έργο μας».
συνέχεια
:http://www.dimos-plateos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=615&Itemid=482

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάρη επιμένω - και ας μας πει ο Δημητριάδης:
1) γιατί προσέλαβε στο Δήμο (και έτσι επιβάρυνε τον προϋπολογισμό του Δήμου) ανθρώπους που ΔΕΝ καλύπτουν πάγιες ανάγκες αλλά που θα μπορούσε να τους έχει με σύμβάσεις έργου?
2)πόσους μόνιμους υπαλλήλους είχε ο Δήμος επι Δριστά και πόσους έχει τώρα?
3) γιατί επιμένει να παρουσιάζει τα έργα των υπουργείων ως αποκλειστικά δικά του?
4) Πως θα τους μεταφέρει στο Δήμο? Και άλλες επιβαρύνσεις στο όνομα της επόμενης - μη επιτυχημένης όμως - εκλογικής αναμέτρησης?
5) τι σημαίνει "παρόντες"? Ποιός θα τον στηρίξει στις εκλογές? Η ΝΔ δε νομίζω γιατί κοιτάζει προς Βέροια μεριά. Το ΠΑΣΟΚ επίσης γιατί κάθε άλλο παρά αριστερός ή έστω ανεξάρτητος είναι. Το ΚΚΕ μήπως ή ο ΛΑΟΣ??
Έχουμε και συνέχεια.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΌΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΜΈΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ (ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ) ΈΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΚ ΝΥΚΤΟΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟ... ΤΊΘΕΤΑΙ ΧΡΕΩΜΈΝΟ ΔΗΜΟ????

aparatirytos@yahoo.gr είπε...

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΕΟΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.(το ιδιο εκανεs και στιs βουλευτικεs)