Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Θ. ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ: ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ

Συνέντευξη τύπου έδωσε προχθές ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Θ. Γικόνογλου και μεταξύ άλλων είπε τα εξής:
"Δίνω αυτή τη συνέντευξη για να μεταφέρω και μέσα από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στους πολίτες της Ημαθίας τους βασικούς στόχους της προσπάθειας που θέλω να καταβάλω μετά τις εκλογές ως Βουλευτής Ημαθίας, εφόσον μου δείξουν την εμπιστοσύνη τους και με εκλέξουν να τους εκπροσωπήσω με κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ από τις 5 Οκτωβρίου.
Κατ αρχάς θέλω να τονίσω και να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα σημαντικό για μένα, που αποτελεί και βασική αρχή του Προέδρου μας Γιώργου Παπανδρέου για τη λειτουργία της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ μόλις αναλάβουμε τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας.
Ο Θανάσης Γικόνογλου, εκλεγεί, δεν θα έχει σκοπό να γίνει ένας ακόμα βουλευτής στο χωνευτήρι μιας Αθηνοκεντρικής αντίληψης που ταλανίζει την Περιφέρεια της χώρας στο μεταπολιτευτικό μοντέλο διοίκησης, που ερχόμαστε ως ΠΑΣΟΚ να ανατρέψουμε.
Ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου έχοντας βαθιά επίγνωση των αναγκών που έχει ο τόπος και διαβεβαιώνω ότι αποκλειστική μου αποστολή θα είναι να ασχολούμαι με αυτά 365 το χρόνο.
Μετά από τόσα χρόνια τριβής με την πολιτική στον τόπο μου, είμαι σε θέση να πω ότι γνωρίζω τα κυρίαρχα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προοπτικές που έχει ο τόπος μας και με αυτά θέλω να ασχοληθώ, ανοίγοντας διαύλους συνεργασίας με όλους τους τοπικούς Φορείς και πρόσωπα, που ασχολούνται πραγματικά με την πρόοδο του τόπου. Στην Κορωνίδα φυσικά της λίστας μου είναι πάντα οι Φορείς της Αυτοδιοίκησης. Μιας Αυτοδιοίκησης για την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει έτοιμο και ολοκληρωμένο σχέδιο ανάτασης για να πάψει να είναι ένας θλιβερός επαίτης απέναντι στο κράτος των Αθηνών.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άστο Θανασάκι.(το)Εμείς γενικώς, είμαστε Σοσιαλισταί.
Που πα να πεί, δεν μας αρέσει να μας υπηρετούν. Δεν θέλουμε βασανισμένους υπηρέτες όπως κάνουν οι κεφαλαιοκράτες δεξιοί.
Οπότε; Αν αυτός είναι ο λόγος που κατεβαίνεις, άστο. Ξεκουράσου. Φτάνουν οι αγώνες που έκαμες και απόκαμες. Σε θυμάμαι στην πρώτη γραμή. Βόμβες, αίματα, ταλαιπόρια.
Ξεκουράσου Θανασάκι.

Ανώνυμος είπε...

Ο προβοκατόριικος τίτλος του θέματος από τον Μόχλα είναι όλα τα λεφτά.
Όποιος διάβασε τη συνέντευξη του στις εφημερίδες, θα είδε ότι σε κανένα σημείο της συνέντευξης δεν χρησιμοποίησε τέτοια ορολογία.
Σε κανένα σημείο της συνέντευξης δεν είπε "Ζητώ την ψήφο σας για να σας υπηρετήσω".
Προβοκατόρικος 100% ο τίλος

Στην πραγματικότητα ήταν ο καλύτερος Θανάσης από τότε που ξεκ΄'ινησε την πολιτική.
Μίλησε μεστά, ουσιαστικά, δίχως μεγάλα λόγια και σε κανένα σημείο της συνέντευξης δεν έδειξε ότι θέλει να δημιουργήσει μόνο εντυπώσεις.
Όπως γράφει και ο Μόχλας στο παραπάνω σχόλιο, ο Θανάσης ήταν διαβασμένος για τα θέματα του νομού και καταπιάστηκε με 7-8 από αυτά για να πεί συγκεκριμένα πως πρέπει να ξεκολλήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Και γώ γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου. Λέει τίποτε αυτό;
Αν δεν γίνεις Βουλευτής, δεν μπορείς να ασχοληθείς; Και καλά όταν λές τριβή με την πολιτική τί εννοείς; Μήπως καφετέρια, καφενείο, τσιπουράδικο , ταβέρνα και μπλα μπλα μπλα; Τριβή με τα προβλήματα πρόλαβες; Έστω ένα τριψιματάκι απλό. Μιά εντριβή, τέλος πάντων.
Έτσι είναι ότι πρέπει. "Κάντε με διευθυντή, για να ασχοληθώ με τα προβλήματά σας".
Προχωριμένη πολιτική σκέψη.

Ανώνυμος είπε...

θανασάκη που ήσουν μεχρι σήμερα ή μονο αν ε κ λ ε γ ε ί ς θα μας
υ π η ρ ε τ ή σ ε ι ς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΣΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ.
ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γεννημένος υπηρέτης του λαού είναι.
Εξ ΄απανέκαθεν, στη δουλειά και στους αγώνες. Άοκνος. Πείσμων. Επιτυχής. Δεξαμενή πολιτικών ιδεών.