Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ Ν.Δ

Δεν έχουν τελειωμό οι αναταράξεις στη ΝΔ τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Ο αντινομάρχης Γιάννης Γκιουρτζής υπέβαλλε την παραίτησή του τόσο από αντινομάρχης όσο και από μέλος του νομαρχιακού συμβουλίου επικαλούμενος "προσωπικούς λόγους" που όμως μεταφράζονται σε πολιτικούς λόγους και ιδιαίτερα σε έλλειψη συνεργασίας στη διοίκηση της Νομαρχίας.
Ακόμη, ο κ. Γκιουρτζής έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ημαθίας Βασίλη Ζωγράφο με την οποία του δηλώνει ότι δεν πρόκειται στο εξής να ασχοληθεί με το κόμμα της ΝΔ και του ζητά να μην τον καλούν στο εξής στις κομματικές διαδικασίες.
Η αποχώρηση από τη διοίκηση της Νομαρχίας και η αποχώρηση από τα κομματικά δρώμενα του Γ. Γκιουρτζή είναι μια σοβαρή ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά και όντας προνοητικός πολιτικός λαμβάνει από τώρα τις αποστάσεις του.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Γκιουρτζής ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2007

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο το παλικάρι. Φαινόταν ότι είχε διαφορά. Κάτι τέτοιοι νέοι άνθρωποι που δεν διστάζουν να ξεβολευτούν, είναι ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Παλικαρι με τα ολα του,και ειμαι περηφανος που τον ψηφισα.Φτανει πια η υποκρισια.

Ανώνυμος είπε...

Ο αντινμαρχης εφυγε γιατι ειδαι το καραβι να βουλιαζει εγω αυτο εμαθα απο φιλο που τον ξερει μαλιστα ειπε και για αλλα που δεν μπορω να πω θα στα στειλω με μειλ χαρη

Ανώνυμος είπε...

Ξεβολεύτηκε. Αυτό έχει αξία. Μαγκιά είναι αυτό. Και πάλι μπράβο του.
Δεν τελειώνει η πολιτική εδώ. Έχει χρόνο μπροστά του.
Μακάρι να το έκαναν κι άλλοι.