Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΛΗΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤ ΠΛΑΤΕΟΣ

Στα χέρια των αστυνομικών του ΑΤ Πλατέος έπεσε ένας 29χρονος Αλβανός, ο οποίος φέρεται ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες διέπραξε πέντε ένοπλες ληστείες σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και καταστήματα ψιλικών στην Θεσσαλονίκη, με συνολική λεία 34.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο στην Πρασινάδα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 32χρονος Αλβανός και στο οποίο επέβαινε ο 29χρονος καταζητούμενος. Ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα και έτσι κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός Αλβανός είχε διαπράξει μαζί με έναν 33χρονο, επίσης Αλβανό, τις πέντε ληστείες, εκ των οποίων η μία αιματηρή.
Εικάζεται από τους αστυνομικούς ότι ο επικίνδυνος ληστής θα έκανε έρευνα στην Ημαθία για να συνεχίσει την κακοποιό δράση του.
Μ άλλα λόγια, οι αστυνομικοί έκαναν "διάνα" με την σύλληψη αυτή.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά που κάνουν ότι μπορούν. Το τμήμα είναι κακά στελεχωμένο, δεν έχει προσωπικό και πολλές φορές οι αστυνομικοί δεν μπορούν να επιληφθούν γεγονότων. Τα αυτοκίνητα είναι χάλια και συντηρούνται με δικά τους έξοδα πολλές φορές.
Κάνουν μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά αλλά χρειάζεται οι αρμόδιοι να σταματήσουν να κάνουν πολιτική και να σκύψουν στο πρόβλημα της αστυνομίας.
Ευχαριστώ, ένας που ξέρει τα πράγματα από ..μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Τι απο μέσα, τι από έξω. Όλοι ξέρουμε το χάλι και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε ένα τμήμα που είναι όντως υποστελεχωμένο και που με σαράβαλα εποπτεύει μια τεράστια περιοχή.
Μπράβο στα παιδιά, γιατί τελικά ΔΕΝ είναι όλοι "δημόσιοι υπάλληλοι". Γιατί όταν η αστυνομία είναι πράγματι αστυνομία και όχι όργανο των εκάστοτε κυβερνήσεων ή καταφύγιο (πίσω απο τη στολή) του κάθε κομπλεξικού μπάτσου, τότε και η τοπική κοινωνία είναι από κοντά και βοηθάει!

Ανώνυμος είπε...

θερμά συγχαρητήρια στη τοπική αστυνομία της Αλεξάνδρειας .
Επιβάλλεται η επιτυχία να προβληθεί πανελλαδικά ,απο ολα τα ΜΜΕ.
Επισης επιβαλλεται και η αμεση στελεχωση των υπηρεσιων της αστυνομιας και η βελτιωση της υλικοτεχνικης υποδομης που εχει στη διαθεση της,αλλα και η απελευθερωση απο τον πολιτικο εναγκαλισμο που της επιβαλουν τα κομματα εξουσιας.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εχουν τα τελευταια χρονια παραμελησει ,οχι μονο τη ασφαλεια των πολιτων,αλλα και τη υγεια τους, τη παιδεια κτλ, προωθοντας τη νεοφιλελευθερη αντιληψη της ιδιωτικης αστυνομιας κτλ.
Ας μην ξεχναμε το σλογκαν της ΝΔ στις εκλογες του 2004 (αλλα και του 2007) για αστυνομια που θα περιπολει κτλ,κτλ,
κι ας θυμηθουμε τη αυξηση των μικροεγκληματικοτητας τα τελευταια χρονια,τις επιδρομες ορδων κατα παντος μεταλλικου αντικειμενου.
Ακομη και τα καπακια των φρεατιων της υδρευσης φθασανε να σηκωνουνε ,να γεμιζουν διοξεινες τη ατμοσφαιρα απο τα κλεμενα καλωδια .
Ενα ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΧΑΟΣ μεταξυ κυβερνητικων εξαγγελιων και καθημερινης πραγματικοτητας.
Καποτε σε αυτους που χρονια μας εξαπατουν πρεπει να πουμε ενα μεγαλο ΟΧΙ.
Αυτη την ωρα ο μονος εκφραστης αυτου του ΟΧΙ ειναι το ΚΚΕ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.....


Χρηστος Αλευρας
.

Ανώνυμος είπε...

τοπική αστυνομία της Αλεξάνδρειας????
ΤΟ Α.Τ. ΠΛΑΤΕΟΣ ΞΥΠΝΑ

Ανώνυμος είπε...

σ ευχαριστω που εντοπισες το γεωγραφικο λαθος μου .
διορθωνω λοιπον το ΑΤ ΠΛΑΤΕΩΣ.

Ομως ποιά είναι η διαφορά ?
μηπως δεν ισχυουν τα αυτα για τα δυο γειτονικα αστυνομικα τμηματα στα ζητηματα που θιγω?

χρ. αλευρας

Ανώνυμος είπε...

A.T. Πλατέος. Γιατί άλλο Πλατύ, άλλο Αλεξάνδρεια.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς.
κύριε Αλευρά δεν ξέρω ποιος είστε αλλά πρέπει να τονίζεται και το Α.Τ. Πλατέος διότι ο παλαιός Δήμαρχος Πλατέος κύριος Δριστάς το έκλεισε άρον άρον για τους δικούς του λόγους...
Τα παιδιά προσφέρουν ψυχή και σώμα άν και μερικές φορές κάνουν κάτι μαλακίες αλλά το δίκαιο δίκαιο.
Και άν με ρωτούσες ο διοικητής άν κάνει κάτι θα σου πώ μόνο ένα πράγμα είναι Κρυφοδεξιός που το παίζει Αριστερός πλέον για να πάει σε μια καλύτερη θέση... και τα παλικάρια κάνουν έργο