Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Μ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ: ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Την άμεση πίστωση των λογαριασμών τους με το συνολικό ποσό του 1.224.441,10€ από τον ΕΛΓΑ ανακοίνωσε σε παραγωγούς της Ημαθίας το απόγευμα της Πέμπτης ο Μ. Χαλκίδης, σε περιοδεία που ξεκίνησε στα χωριά του Νομού. Ο υποψήφιος βουλευτής, ο οποίος επισκέφτηκε χωριά του Δ. Δοβρά, Δ. Ειρηνούπολης, Δ. Νάουσας και Δ. Ανθεμίων, ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Πέμπτη 24/09/2009, ο ΕΛΓΑ θα βάλει στους λογαριασμούς των δικαιούχων τις αποζημιώσεις για διάφορα ζημιογόνα αίτια, όπως παγετός, πλημμύρα, χαλάζι, φυλλοβόλα. Οι αποζημιώσεις, οι οποίες αφορούν σε παραγωγούς και άλλων Δήμων, αφορούν κυρίως σε κηπευτικά προϊόντα και σιτηρά.
Κατά τ’ άλλα, ο βουλευτής συναντήθηκε με πλήθος πολιτών, επαγγελματιών, αγροτών αλλά και τοπικών συμβούλων των περιοχών που επισκέφτηκε και εξήγησε για άλλη μια φορά σημεία τόσο του κυβερνητικού έργου όσο και του κυβερνητικού σχεδίου, το οποίο όπως δήλωσε, θα συνεχιστεί μετά την 4η Οκτωβρίου.
Τέλος, αναλυτική αναφορά στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης της Ν. Δημοκρατίας θα γίνει από τον Μ. Χαλκίδη στις ομιλίες του στις έδρες των Νομών οι οποίες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 21/09/2009. Το πρόγραμμα των ομιλιών δημοσιεύεται ήδη στις τοπικές εφημερίδες.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρα; Κι αυτός μας υπηρετεί. Γεμίσαμε υπηρέτες. Εμείς ο λαός, είμαστε εγκληματίες. Βασανίζουμε έτσι ξεδιάντροπα τους υπηρέτες μας.
Σρην ψάθα θα πεθάνουν. Όπως τότε με τους μαύρους στις μπαμπακοφυτίες στο Αμερική.
Βάρδα μην ξυπνήσουν οι υπηρέτες αυτοί και οργανωθούν. Τη βάψαμε εμείς τα αφεντικά. Οι κυρίαρχοι λαοί.

Ανώνυμος είπε...

υπηρέτη... πιάσε μια γκαζόζα
και να είναι κρύα, σαν τα ποσοστά της Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

ε ρε φράγκα......

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε φούρκα!

Ανώνυμος είπε...

ε ρε πλάκες

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε φούμο.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα δίνουν ελέχιστα απο αυτά που άρπαξαν απο τος αγρότες.
Αύριο, θα πάρουν τα υπόλοιπα.
Έχουν το θράσσος και μιλάνε για τους αγρότες.