Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Αντ. Μαρκούλης: "Υπερψηφίζουμε το ψηφοδέλτιο της νίκης"

O δικηγόρος και υποψήφιος για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Μαρκούλης, εν όψει των εκλογών δήλωσε τα εξής:
«Με αφορμή την ανακοίνωση του εκλογικού συνδυασμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Νομό Ημαθίας θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ δημόσια, τους απανταχού συναγωνιστές, που με ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ, ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΝ στην υπόθεση της υποψηφιότητάς μου. Όλους αυτούς τους απλούς πολίτες που αγνά και με άοκνες προσπάθειες μετά από πολύμηνο αγώνα κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν στιφρό κοινωνικό ιστό γύρω από την υποψηφιότητά μου. Εκτιμώ ότι όλοι οι συνοδοιπόροι μου που εισέφεραν την αρωγή τους δεν εξέφρασαν μόνο την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου, αλλά συμμερίζονται κοινές αγωνίες για το μέλλον των σοσιαλιστικών ιδεών και πολιτικών, για την συνεχή αποστασιοποίηση της πολιτικής από πανανθρώπινες αξίες και διακηρυγμένες αρχές, για την ανησυχητική αποξένωση της πολιτικής και των πολιτικών από τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη όλοι οι πολίτες να συστρατευθούν στον αγώνα για το κλείσιμο της θλιβερής παρένθεσης της διακυβέρνησης του τόπου από την συντήρηση και την οπισθοδρόμηση.
Όλοι μαζί την Κυριακή 4 Οκτώβρη, υπερψηφίζουμε το ψηφοδέλτιο της νίκης, το ψηφοδέλτιο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ενισχύουμε την προοπτική αποκατάστασης του κλίματος εμπιστοσύνης στις σχέσεις των πολιτών με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την προοπτική διακυβέρνησης της χώρας από μία άλλη πολιτική, φιλολαϊκή και όχι υποταγμένη στην μοιρολατρική (δήθεν μονόδρομη) συμπόρευση με το διεθνές και ντόπιο κεφάλαιο, όπως αυτό εκφράζεται στην σύγχρονη οικονομία.
Κλείνοντας εύχομαι να διεξαχθεί ένας αγώνας ευγενούς άμιλλας μεταξύ των υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της νίκης και καλή επιτυχία.
…..Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: